Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 20.03.2017 19:36:41

Neverjetna ponudba za Iniesto, poleg plače izstopa še en člen v pogodbi

Profimedia
V zadnjih mesecih so kitajski klubi poskrbeli za kopico odmevnih prestopov, pri katerih so za (zveneče) okrepitve 'zmetali' goro denarja.

Prav tako je bilo kar nekaj nogometašev, ki so zavrnili bogato pogodbo in se odločili, da jih na Kitajsko ne bo. Za tako potezo so zagotovo imeli svoje (tehtne) razloge, a nekateri - predvsem navadni smrtniki - so jih kljub temu označili, da so nori. Denar je vendarle sveta vladar in odpovedati se 'mastnemu' zaslužku, ni tako 'normalen' pojav..

Eden izmed tistih, ki jih kitajski milijoni niso zanimali, ali bolje rečeno, jih ne zanimajo, je tudi Andres Iniesta. Dvaintridesetletni igralec sredine igrišča je v zadnjem desetletju s svojim načinom igre in seveda kakovostjo očaral navijače Barcelone in tudi druge ljubitelje najpomembnejše postranske stvari na svetu ter že zdaj našel mesto med legendami.



V javnost pa je pricurljala vest, da je bil tarča enega izmed kitajskih klubov, čigar ime (za zdaj) še ni znano. Ta naj bi mu v podpis ponudil neverjetno pogodbo, v njej je bil v rubriki letna plača naveden znesek 35 milijonov evrov, vendar to še ni bilo vse. Sploh ne! Zelo zanimiva je namreč naslednja postavka v ponujeni pogodbi, ta pa pravi, da mu ne bi bilo treba igrati na gostovanjih!

Sliši se skoraj neverjetno, toda Kitajci tudi s tem niso prepričali Inieste, da bi se usedel na letalo in odletel na Daljni vzhod.

Članki iz rubrike