Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 20.10.2017 11:20:09

S Telemachovo mobilno poslovalnico enostavneje do telekomunikacijskih storitev

Telemach, vodilni alternativni telekomunikacijski in najhitreje rastoči mobilni operater, se po novem lahko pohvali z inovativnim načinom pristopa k svojim obstoječim in potencialnim uporabnikom.

Z mobilno poslovalnico uporabnikom, ki v svoji bližini nimajo Telemachovega prodajnega mesta, namreč omogoča nakup izdelkov in storitev tako rekoč pred njihovim pragom. Vsi, ki bodo v mobilni poslovalnici sklenili naročniško razmerje pa bodo deležni še posebne ugodnosti: prvih šest mesecev 100 % popusta na naročnino za mobilne storitve. Zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje ter edinstvenih rešitev tako ostajajo v osrčju Telemachovega delovanja.

Telemachova mobilna poslovalnica, ki bo omogočala obisk, svetovanje uporabnikom in nakup izdelkov ter storitev, bo začela delovati s 23. oktobrom 2017. Telemach se bo s svojo mobilno poslovalnico iz kraja v kraj selil šest mesecev, v vsakem kraju pa bo poslovalnica ostala 14 dni. 

Prva regija, ki jo bo Telemach obiskal s svojo mobilno poslovalnico, je Dolenjska. Potovanje mobilne poslovalnice bo svoj začetek doživelo v Ivančni Gorici, kjer bo na voljo za obisk 14 dni, od ponedeljka, 16. oktobra, naprej. Konec oktobra se Telemachova mobilna poslovalnica seli v Mirno, nato v Šentrupert in naprej po vsej Dolenjski, vključno z Belo krajino. Poslovalnica bo v prvih šestih mesecih obiskala predvidoma 12 krajev, nato pa bodo na vrsti tudi ostale slovenske regije.

Telemach bo ob obisku vsakega kraja bodočim uporabnikom v mobilni poslovalnici ponujal posebne ugodnosti – kar šest mesecev 100 % popusta na naročnino za mobilne pakete VEČ. Mobilni paketi družine VEČ, ki med drugim omogočajo tudi do 50 GB prenosa podatkov, od tega do 5,33 GB med gostovanjem v EU, storitev UNIFI, UNIFI TRAVEL in mobilno televizijo EON, bodo tako uporabnikom kar šest mesecev na voljo brez plačila mesečne naročnine.

Telemach z začetkom delovanja svoje mobilne poslovalnice na inovativen način izpolnjuje svojo zavezo zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje in omogoča enostavno, hitro ter ugodno uporabo telekomunikacijskih storitev. Uporabniki bodo v mobilni poslovalnici prejeli vse potrebne informacije o Telemachovi ponudbi mobilnih in fiksnih storitev, mobilnih aparatov in dodatne opreme. Mobilno karavano bo ob vsem tem spremljal tudi pester spremljevalni program. 

Kraji, kjer bo gostovala Telemachova mobilna poslovalnica, bodo od 23. 10. 2017 vnaprej najavljeni po posameznem kraju na spletni strani mobilne poslovalnice: www.telemach.si/mobilna/mobilna-poslovalnica .

Članki iz rubrike