Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ou
ou
0 20.10.2017 09:36:01

Brivnik za telo: zapostavljeno orožje v arzenalu sodobnega moškega

Strižnik za telo
Britje obraznih dlak je opravilo, ki druži moške po vseh celinah in skozi vsa časovna obdobja, razen tistih, ki so se mu zavestno odrekli v prid košatega moškega okrasja.

Nekaterim predstavlja pravi ritual, drugim zgolj vsakodnevno rutino, ki jo je na srečo moderna tehnologija pohitrila in naredila prijetnejšo. Kako pa je z urejanjem dlak na ostalih predelih telesa? O tem so moški precej bolj redkobesedni, čeprav ima britje dlak po celotnem telesu prav tako spoštljivo tradicijo kot negovanje brade in brkov. In tudi na tem področju je današnjim moškim mnogo lažje kot njihovim prednikom, saj imajo na voljo zmogljive in vsestranske električne brivnike za telo.

Brez dlake na jeziku. In drugod
Philipsov strižnik za telo Bodygroom je izjemna naprava, ki že s svojim videzom daje vtis profesionalnosti in moškim vliva zaupanje, da ga spustijo blizu tudi najobčutljivejšim delom telesa. Serija 7000 združuje kar dve funkciji: na eni strani ima koži prijazen sistem za britje, ki se prilagaja telesnim linijam, na drugi strani pa glavo za prirezovanje, ki je kos tudi najdebelejšim dlakam. Uporabnik torej lahko po svojih željah in potrebah preklaplja med britjem in krajšanjem dlak brez uporabe dodatnih nastavkov ali drugih pripomočkov. Z eno samo napravo lahko že v nekaj minutah poskrbi za želen videl vse od vratu navzdol.

V kolikor vam videz brez vsakršnih dlak ne ustreza, uporabite prirezovalnik na svojem strižniku za telo, nastavite glavnik na izbrano dolžino in s skrajšanjem dlak poskrbite za urejene pazduhe, prsi, trebuh ali intimne predele. Če pa ste zagovornik svileno gladke kože, uporabite sistem za britje s premično glavo, s katerim boste dosegli vse kotičke in težko dostopna mesta. S profesionalnim brivnikom za telo zlahka poskrbite za hrbet brez dlak ali gladko obrite okončine, kar bo še posebej razveselilo nekatere športnike, kot so kolesarji in plavalci. Sliši se preprosto in verjemite, da tako tudi je!

Brivnik za telo Philips Bodygroom serije 7000 je pravi stroj na področju moške telesne nege. Manj zahtevni uporabniki lahko posežejo tudi po seriji 3000, ki sicer nima dvojne glave, vendar zaradi možnosti izbire treh glavnikov s fiksnimi nastavitvami dolžine prav tako nudi britje in prirezovanje dlak kjer koli na telesu. Z ergonomskim ročajem z nastavkom za hrbet pa boste "podaljšali" svojo roko in tako brez težav dosegli tudi težje dostopna mesta na zadnji strani trupa. Če izberete strižnik za telo serije 1000, pa boste dobili odličen prirezovalnik z edinstvenim sistemom za zaščito kože in kompaktno zasnovo, ki je posebej primerna za potovanja.

brivnik
Brivnik za telo

Prednosti negovanih moških dlak ali celo popolnoma obritih telesnih delov so deloma stvar osebnega okusa (in seveda mnenja partneric), a tudi najbolj vneti zagovorniki naravne moške poraščenosti bodo priznali, da manj dlak na telesu pomeni več higiene, v vročih mesecih pa tudi manj potenja in neprijetnega vonja. Zato prav noben sodoben moški ne bi smel biti brez svojega brivnika za telo. Še več, z njihovo pomočjo in skupaj s strižniki za lase lahko dokaže, da je sposoben sam v celoti poskrbeti za svoj privlačen in urejen videz. To pa je kvaliteta, ki je ne bodo spregledali tako vrstniki kot tudi predstavnice nežnejšega spola.

In kaj o moških brivnikih za telo menijo dame?
Prav slednjim namenjamo zadnjo misel. Če se vam zdi, da ima vaš partner na področju urejanja telesnega videza še "prostor za izboljšave", potem imate idealno priložnost, da mu sami podate nežen namig v tej smeri. Povsem možno je, da se vaš moški niti ne zaveda obstoja takšnih vsestranskih in zmogljivih napravic, kot so električni strižniki za telo, kaj šele da bi vedel, kako preprosta je njihova uporaba. Zakaj ga ne bi torej v prihajajočem času obdarovanj presenetili z nadvse izvirnim in zelo "moškim" darilom? Zagotavljamo vam, da bo nad njim navdušen, njegov novi videz pa bo pozitivno presenetil tako njega kot vas.

Članki iz rubrike