Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 16.06.2017 15:41:31

McDonald's in Mok končala sodelovanje

arhiv Reporterja
Mednarodni olimpijski komite je danes sporočil konec svetovnega partnerstva z verigo ameriških restavracij s hitro prehrano, McDonald's, ki je bil eden največjih sponzorjev Moka. Ameriška veriga restavracij, vse od leta 1976 partnerica olimpijskega gibanja in olimpijskih iger, bo sodelovala še na zimskih olimpijskih igrah 2018 v Pyeongchangu.

Mok in McDonald's naj bi dosegla skupen dogovor o prenehanju svetovnega sodelovanja, so potrdili pri Moku in dodali, da je bila pobuda za prekinitev partnerstva na strani ameriške verige restavracij s hitro prehrano. Glede finančnih pogojev ločitve sta obe strani dosegli dogovor, podrobnosti razhoda pa so zaupne narave, so še zapisali na spletni strani Moka.


Prenehanje McDonald'sovega tako imenovanega TOP-partnerstva z Mokom stopi v veljavo takoj, vendar pa bo McDonald's še naprej sponzor zimskih iger v Južni Koreji 2018, poleg tega bo imel, tako kot doslej na poletnih in zimskih olimpijskih igrah - svoje restavracije tako v olimpijskem športnem parku kot v olimpijski vasi za športnike.

Za zdaj imajo vsi preostali TOP-partnerji Moka veljavne pogodbe do leta 2020, med njimi Bridgestone, Panasonic in Toyota do konca 2024, Alibaba do konca 2028, Omega pa celo do konca leta 2032.

Značke: olimpizem, mok

Članki iz rubrike