Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 21.10.2017 15:47:17

OJOJ, IKER! Legernadni CASILLAS odslej rezerva pri Portu! RAZLOG za tako odločitev trenerja pa resnično ... BIZAREN

Legendarni španski čuvaj mreže se je na Portugalskem znašel v resnično nenavadnih težavah.

S Španijo je osvojil vse, z Realom prav tako, nikoli pa si nismo bili povsem na jasnem, ali gre v primeru Ikerja Casillasa za velikega gospoda ali za zvezdnika, ki ima tudi svoje skrite muhe. Spomnili se boste, da je nekdanji trener Reala Jose Mourinho, s katerim se je Iker na smrt sprl, ves čas govoril, da ne poznamo pravega obraza tega izjemno priljubljenega zvezdnika. No, nekaj podobnega pa po novem trdijo tudi na Portugalskem, kjer je Casillas poiskal zatočišče. 

Ogromno prahu je dvignila odločitev trenerja Porta, pri katerem si IKer služi kruh, da bo ta legendarni 36-letnik odslej v sloviti modr-beli ekipi ... rezerva. Tako je bilo na zadnji tekmi lige prvakov, tako bo na tekmi portugalskega prvenstva in tako bo menda tudi v prihodnje. Trener Sergio Conceicao od svoje odločitve ne odstopa, nekoč odlični portugalski nogometaš pa je tako drastično potezo menda povlekel iz precej nenavadnega razloga. 

Conciecao naj bi ugotovil, da je Casillas preveč obseden s svojim ... iPhonom. Torej da preveč časa, volje in energije posveča svojemu pametnemu telefonu ameriške izdelave, od katerega naj bi bil pošteno odvisen. Na portugalskem zato govorijo o tehnološki, ne o tehnični odločitvi trenerja in poudarjajo, da je Casillas s voj iPhone resnično nosil s seboj na najbolj nemogoče kraje in je bil premalo osredotočen na treninge, sestanke, navodila trenerskega štaba.  

Značke: casillas, porto, iphone

Članki iz rubrike