mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka-na-prvi-pogled, večer, marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 21.10.2017 14:54:23

UAU! Ne samo Prepeliča, veliki Real hoče ŠE ENEGA SLOVENCA! In to takoj! In to tega, ki bi si to še kako ZASLUŽIL!

Fiba
Iz Španije prihajajo vesti o zelo resnem zanimanju madridskega Reala za Gašperja Vidmarja.

Kraljevi klub je na zadnji evroligaški tekmi ostal kar brez dveh svojih visokih košarkarjev; poškodoval se je slovenski Američan Anthony Randolph, še precej huje pa jo je skupil srbski center Ognjen Kuzmić, za katerega je sezona že končana, še preden se je dobro začela. Real se je zato pognal v lov za visokimi okrepitvami, na seznamu želja pa se je po poročanju številnih španskih medijev znašel tudi bojeviti slovenski center Gašper Vidmar. 

Podobno kot zvezdnik Reala Luka Dončić se je seveda tudi Vidmar zelo izkazal na zlatem evropskem prvenstvu, a je bolje potegniti vzporednico s še enim košarkarjem, od katerega Evropa (v nasprotju z Dončićem) takih predstav in takega učinka ni pričakovala. Vidmar je spisal podobno zgodbo kot Klemen Prepelič, ki si ga je Real praktično že zagotovil za prihodnjo sezono. Tudi on je navdušil povsem nepričakovano in tudi on bo morda končal v Madridu. 

Real visoko okrepitev potrebuje takoj, Vidmar pa je Madridčane menda najbolj navdušil s fantastično predstavo v polfinalu proti Španiji, ko se je povsem enakovredno kosal z velikima NBA zvezdnikoma, sijajnima bratoma Gasol. Drugo vprašanje pa je seveda, kaj bo a to zanimanje porekel Gapijev sedanji klub Banvit, ki je s košarkarjem pred začetkom sezone podpisal novo dveletno pogodbo. 

Članki iz rubrike