Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 21.10.2017 12:07:48

RAZTRGALI so ga po prvi tekmi, se iz njega vsi NORČEVALI, nato pa je novi zvezdnik LONZO BALL na drugi tekmi naredil TOLE ... (video)

Bil je tarča posmeh po uvodni tekmi proti Los Angeles Clippersom.

Lonzu Ballu ni  lahko, toda svoj status si je skupaj s kontroverznim očetom skuhal sam. Če pač na glas napoveduješ, da si na ravni največjih zvezdnikov lige vseh časov, se pač znajdeš pod prav posebnim drobnogledom in ob debiju v ligi NBA se za novega zvezdnika Los Angeles Lakersov to ni dobro končalo. Povsem se je osmešil oziroma ga je na poti do mizernega učinka povsem osmešil zloglasni igralec mestnih tekmecev Clippersov Patrick Beverly.

Ta se je iz mladeniča celo norčeval na igrišču, po tekmi so se norčevali mediji in javnost, tako da si lahko le predstavljate, kako je bilo fantu, ko se je že naslednjo noč vrnil na igrišče. A vrnil se je na način, ki je osupnil. Proti Phoenixu je z 29 točkami, 11 skoki in 9 asistencami vodil ekipo do zmage in le za eno samo asistenco zgrešil mejnik, pri katerem bi postal najmlajši košarkar s trojnim dvojčkom v zgodovini lige. Hkrati pa je postal najmlajši, ki se mu je tako zelo približal.

"No, ste videli tole. Mislim, da je Patrick Beverly dal svoj zadnji intervju v tej sezoni," se je takoj oglasil oče LaVar, ki je pred časom med drugim trdil, da bi v igri eden na enega premagal Michalea Jordana, skupaj s sinom pa v igri dva na dva LeBrona Jamesa in Kobeja Bryanta. Beverlyju, ki se iz Lonza ni norčeval le na igrišču, temveč res tudi v intervjuju, je natrosil še nekaj krepkih, zraven pa zabrusil tudi medijem, ki se danes pošteno kesajo.

Če si pogledate spodnji posnetek fantove predstave, vam bo jasno, zakaj.  

Članki iz rubrike