klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

bk
bk
3 16.12.2017 09:48:34

TIVOLI danes gosti VEČNI HOKEJSKI DERBI! Brez zapletov pa ni šlo! Jeseničani so namreč OGORČENI nad potezo Olimpije!

www.alesfevzer.com
Ob 17.30 se bo v Tivoliju v soboto začel četrti večni derbi v tej sezoni med zelenimi in rdečimi.

V Ljubljani je vse pripravljeno za hokejski spektakel, navsezadnje so hokejisti Jesenic in Olimpije predvsem na prejšnjih dveh obračunih prikazali igro, boj in čustva, ki še kako spominjajo na stare zlate čase!

A pred četrtim obračunom večnih tekmecev na Jesenicah niso zelo optimistični. Glavni trener Gaber Glavič je namreč zadnjih 16 dni treniral kar brez deseterice hokejistov, ki so se na Bledu z reprezentanco do 20 let borili na svetovnem prvenstvu!


"Kaj bo prišlo z Bleda, je res velika uganka. S temi fanti se nismo videli 16 dni in v tem času so bili v drugačnem procesu treninga, trener je drug. Izkušnje, vsaj moje, kažejo na to, da po reprezentančnih premorih nikoli ni dobro, in potrebujem kar nekaj časa, da ekipo spravim v red," je svojo največjo bojazen izpostavil  Glavič, ki se bo šele danes odločil, če bodo mladi risi sploh igrali. "Najbolj smiselno bi bilo, da ne bi, saj je šest tekem v osmih dneh ubijalsko odigrati, telo je izčrpano, tu pa je še dejavnik večnega derbija, kjer se igra še bolj na nož in se lahko marsikaj zgodi."

Zaradi tega so na Gorenjskem v Ljubljano tudi poslali prošnjo, da bi se tekma prestavila, saj je nemogoče pričakovati, da bodo ti mladeniči pripravljeni na to tekmo. A odziv največjega rivala jih ni razveselil, ravno obratno!

"Uprava Olimpije ni odreagirala, tekme ni hotela prestaviti, mi smo jo. Tako so se odločili, čeprav bi se verjetno lahko vedli drugače, ker je v njihovi upravi kdo pa vendarle igral hokej in ve, kako naporno je odigrati toliko tekem v tako kratkem času. A za prestavitev tekme se morata strinjati oba kluba," je z rameni lahko samo skomignil Glavič.

Članki iz rubrike