900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

bu
bu
0 19.06.2017 17:38:12

Grozljivo! Smrt je sejala v ringu, 34-letni borec izgubil boj za življenje (video)

Boksarski dvoboj med Timom Haguejem in Adamom Braidwoodom se je končal s "knockoutom", prvi je obležal na tleh in izgubil zavest. Takrat si bržčas nihče ni mislil, kaj bo sledilo.

Nekdanjega UFC borca Hagueja so v petek zvečer v Edmontonu, potem ko je obležal v ringu, odpeljali v bolnišnico. Zdravniki so postavili diagnozo - krvavenje v možganih. Sledila je operacija, po kateri se 34-letni Kanadčan ni več prebudil. V nedeljo je umrl.

"Z veliko žalostjo in obžalovanjem vam moram sporočiti, da je Tim umrl," je medijem sporočila njegova sestra Jackie Neil in dodala: "V zadnjih trenutkih smo bili ob njemu njegovi najbližji, poslušali smo njegovo najljubšo glasbo. Tako močno ga pogrešamo."

Tim Hague


Hague je svojo kariero začel leta 2006, bil je udeleženc 3. sezone Ulitmate Fighterja, pogodbe UFC pa sprva ni dobil. Po devetih zmagah v desetih dvobojih in nazivu teksaškega prvaka je kot član King of Cage promocije vendarle prišel do tako želene pogodbe. V UFC-ju je debitiral z zmago, po treh zaporednih porazih pa so ga odpustili.

Potem ko je zapustil UFC, se je želel preizkusiti še v boksu. Prvi dvoboj je dobil, potem pa naslednje tri izgubil. Zadnji, minuli konec tedna, je bil zanj usoden.

Hague je bil sicer osnovnošolski učitelj. "Gospod Hague je bil na naši šoli nadvse priljubljen. Učenci so ga imeli zelo radi," je pretreseno dejala ravnateljica šole Ecole Bellevue Jennifer El-Khatib.

Značke: tim-hague, boks

Članki iz rubrike