franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ue
ue
0 16.06.2016 17:17:24

Gajić zapušča Montpellier in se seli v....

vszi
Francoski Montpellier in slovenski rokometaš Dragan Gajić sta se sporazumno dogovorila za prekinitev sodelovanja, Gajić pa bo kariero nadaljeval v evropskemu velikanu.

Gajić je bil vrsto let nezamenljiv na desnem krilu Montpelliera, z leti je postal neke vrste zaščitni znak zasedbe z juga Francije, pogodbo pa je imel sklenjeno tudi za prihodnjo sezono, pa je novica o odhodu še toliko bolj presenetljiva. Kakorkoli že, nekdanji slovenski reprezentant, ki je bil zadnjih pet let eno najboljših desnih kril v elitni LNH, pri 31 letih zapira neko poglavje in odpira novo, še sijajnejše.

Le nekaj minut po tistem, ko je francoski klub objavil prekinitev pogodbe z Gajićem, se je namreč na drugem koncu Evrope oglasil nek drug, trenutno še večji, ambicioznejši klub. Gajić bo kariero nadaljeval v Veszpremu, s katerim se ga je sicer povezovalo že pred letom dni.

Zanimivo, v vrstah evropskega podprvaka na desnem krilu igra Gašper Marguč. Zdaj si bosta kov vse kaže (raz)delila minutažo, a glede na to, da bo Veszprem igral na več frontah (domače prvenstvo, liga prvakov, SEHA ?), bi moralo biti minut vseeno dovolj.  



Najboljše desno krilo SP v Katarju je z Veszpremom sklenil dveletno pogodbo.


Članki iz rubrike