franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ru
ru
0 28.06.2017 15:34:09

Vujović potrdil in spregovoril o tej presenetljivi odločitvi: Imel sem stike s Flensburgom in Kielom, a ...

Grega Wernig
Slovenski rokometni prvoligaš Koper 2013 je po sporazumni prekinitvi pogodbe z Zoranom Jovičićem pred dvema tednoma danes dobil novega trenerja. To je nihče drug kot selektor slovenske moške reprezentance Veselin Vujović.

Vujović je kot trener v klubu nazadnje deloval v Zagrebu, od jeseni pa je bil brez klubskega delodajalca. Zdaj pa ga je v svoje vrste zvabil ambiciozni prvoligaš z Obale, s katerim je podpisal dvoletno pogodbo z možnostjo predčasnega odhoda ob dobri ponudbi od drugod.

"Po rezultatu, ki smo ga dosegli v Franciji, sem pričakoval dogovor s katerim od velikih evropskih klubov, imel sem stike s Flensburgom in Kielom, a bolj konkretne so bile ponudbe manjših klubov iz Poljske, Romunije, Ukrajine. S tem se ne bi afirmiral kot trener, poleg tega bi bil še daleč od dogajanja v reprezentanci, ki jo čaka evropsko prvenstvo na Hrvaškem. Po tekmi s Portugalsko so pristopili k meni ljudje iz koprskega kluba, zamisel so podprli tudi pri RZS, ker v Kopru igra šest mladih reprezentantov. Finančna nagrada ne bo posebej bogata, a bi rad predvsem obdržal dobro formo kot trener, to pa je mogoče le, če si vseskozi na klopi, na pa med pogovori v lokalu ali pred televizijo," je dejal črnogorski strokovnjak.

Značke: koper, vujović

Članki iz rubrike