Zvezde

Tara Zupančič in Jan Plestenjak sta par

BP
14. 4. 2015, 13.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Že nekaj časa se šušlja, da je Jan Plestenjak spet srečno zaljubljen in da mu je srce tokrat menda ukradla manekenka in voditeljica Tara Zupančič, ki jo lahko občudujemo v šovu Popolna poroka z Boštjanom Romihom.

Lady, Pro Plus

Glasbenik Jan Plestenjak je po Tini Gaber našel novo srečo v ljubezni, zaradi katere je spet srečen in kar žari od zaljubljenosti.

Jan, pri katerem smo vajeni, da svojih domnevnih ljubezni in romanc še nikoli ni rad komentiral, je tudi tokrat poskrbel, da o njegovi zvezi s šestindvajsetletnico, ki je pred leti celo zmagala na svetovnem izboru za miss Alpe Adria, mediji ne vemo veliko. A je toliko bolj zgovorna lepotica, ki je priznala, da je pomlad naredila svoje in da je dejstvo, da je sama del najbolj zaljubljene televizijske oddaje ta trenutek, očitno nekaj premaknilo tudi v njenem življenju. Razkrila je tudi, da je sveže zaljubljena, vendar govoric o romanci s Plestenjakom ne želi komentirati. Nam je pa na uho prišla informacija Tarine prijateljice. Ta nam je zaupala, da je Tara ob razkritju novice, da sta s slavnim pevcem par, takoj poklicala Jana in ga vprašala za nasvet, kako naj odgovori, priznala pa je tudi, da bi najraje na ves glas povedala, da je našla srečo v ljubezni prav z najbolj zaželenim moškim v Sloveniji. Sicer pa naši obalni viri radi povedo, da se parček ne skriva, saj so ju že večkrat opazili skupaj, ko sta bila romantično naklonjena drug drugemu, tudi denimo na nedavni Janov rojstni dan, ki sta ga seveda preživela skupaj. Janovi bližnji pa so še dodali, da je pevec po dolgem času spet srečen in kar žari od zaljubljenosti.

Je Tara zdaj njegov 'amore'?