Zvezde

Tomaž Ahačič -Fogl: Grdo so naredili z mano!

S.J.
24. 2. 2015, 15.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Eden najbolj priljubljenih pevcev iz oddaje Znan obraz ima svoj glas Tomaž Ahačič - Fogl je te dni predstavil svojo prvo samostojno pesem Povej mi, koliko ti še pomenim jaz.

 Novica sama po sebi ni prav nič pretresljiva, saj pevci pač redno izdajajo nove pesmi, zato pa je zelo zanimiva zgodba, ki se skriva zadaj. Že sam naslov skladbe je za Fogla zdaj zelo pomenljiv, saj ga je v zadnjem času kar nekaj ljudi hudo razočaralo in prav gotovo se je spraševal tudi o tem, ali jim je res tako malo pomenil.

Oddaja, ki mu je prinesla veliko medijsko prepoznavnost, je bila zanj prelomna tudi v negativnem pomenu, saj je zaradi nje izgubil službo oziroma kar dve službi. Najprej so ga zamenjali v skupini Yuhubanda, katere član je bil skoraj 15 let. »Grdo so naredili ... Počutil sem se kot staro kolo. Fantje očitno niso pričakovali, da bom v oddaji tako uspešen,« pravi Tomaž.

V resnici je precej nerazumljivo, da skupina zamenja pevca prav v trenutku, ko bi lahko vsi skupaj izkoristili njegovo večjo priljubljenost. Fogl pa je takrat izgubil še svojo drugo službo, učitelja vožnje. »Moj takratni delodajalec me je na začetku podpiral, po oddaji pa me je po domače rečeno sunil v rit. Ampak ko se neka vrata zaprejo, se odprejo druga in zdaj res veliko nastopam, tako da se ne morem pritoževati,« nam je še povedal izvrstni pevec, ki kljub grenkim izkušnjam pozitivno gleda na prihodnost.