ZAROKA

Že kot mala deklica v zelo visoki družbi

S.N.Č./Novice Svet24
14. 3. 2018, 06.50
Deli članek:

Meghan Markle in britanskega princa se najpogosteje opisuje kot uresničene sanje ubogih deklet. A dejstvo je, da Meghan v resnici nikoli ni bila revna, niti kot otrok niti kot samostojna ženska.

Profimedia
Nekdaj se je ona fotografirala z znanimi, zdaj se vsi želijo fotografirati z njo.

Meghan je bilo druženje z znanimi ljudmi položeno v zibko.

Ko je Meghan Markle spoznala princa Harryja, je kot ena od glavnih zvezdnic kultne televizijske serije Suits že mastno zaslužila.

In če bi pogodbo podaljšala za še eno sezono, bi lahko sama določila svojo ceno – v igri je bil menda milijonski znesek.

PRESKRBLJENI

Mediji Meghan najpogosteje prikazujejo kot punčko iz mešane belsko-črnske družine, ki je živela skromno življenje v povprečni, bolj ali manj ubogi ameriški družini.

Dejstva o ubogem statusu njene družine pa so povsem zgrešena. Navsezadnje si kot hči revnih staršev pri petnajstih ne bi mogla privoščiti izleta v London, kjer je s prijateljico pozirala pred Buckinghamsko palačo – svojim sedanjim domom. Tudi njeno šolanje je bilo v skladu z dobro stoječim družinskim proračunom, celo primerno bodoči prinčevi ženi: po ugledni katoliški osnovni in srednji šoli je diplomirala iz gledališča in mednarodnih odnosov na univerzi Northwestern v Illinoisu.

Arhiv časopisa Novice Svet24
Mala Meghan in košarkarska legenda Divac leta 1993.

MED ZVEZDNIKI

Mama Doria je delala kot socialna delavka, imela je resno službo in solidno plačo, oče Tom Markle pa je bil glavni direktor razsvetljave v studiih v Hollywoodu in imel je na desetine podrejenih. Največje uspehe je žel s svojim delom pri humorističnih serijah in dramah, kot sta Married With Children in General Hospital, za kar je bil tudi nagrajen z grammyjem.

Meghan je zaradi očetovega visokega položaja v tej industriji lahko prišla na prizorišča snemanj, kadarkoli se ji je zahotelo, tako da je bilo druženje s televizijskimi in filmskimi zvezdniki zanjo že takrat nekaj povsem običajnega.

Zdaj pa je prišla na dan fotografija, ki je dokaz, da si je bila Meghan kot deklica domača tudi z zvezdniki drugačnega kova – na primer z jugoslovanskim košarkarskim reprezentantom in zvezdnikom NBA Vladom Divcem.