Incest

Bila je poročena s svojim sinom, nato se je "spečala" s hčerko

R.T.
12. 11. 2017, 16.05
Posodobljeno: 12. 11. 2017, 16.17
Deli članek:

V ameriški zvezni državi Oklahoma so zaradi incesta obsodili 26-letnico, ki se je "spečala" s svojo mamo.

Facebook
Misty in Patricia, hči in mati.

26-letno Misty Spann je skoraj celotno življenje vzgajala babica po očetovi strani, potem ko je že v njenem otroštvu pravico do varstva in vzgoje svojih treh otrok, vključno z njo, izgubila njena biološka mati Patricia Spann

Misty in Patricia sta leta 2014 ponovno stopili v stik in kaj hitro začeli incestno razmerje. Marca 2016 sta se v okrožju Comanche v zvezni državi Oklahoma poročili. Pet mesecev pozneje so v okviru preiskave njuno razmerje razkrinkali pristojni organi, ki so posledično ugotovili še, da se je Patricija leta 2008 poročila tudi s svojim sinom, ki pa je 15 mesecev pozneje poroko razdrl ter kot razlog za ločitev navedel "incest."

Stephens County Jail
Patricia in Misty.

Patricija je glede na pisno izjavo policistom dejala, da sta si bili z Misty po vnovičnem snidenju "takoj všeč". V izjavi je zapisano tudi, da je "proučila", ali se lahko s hčerko poroči, in ugotovila, da je to dovoljeno, saj njeno ime ni več navedeno na hčerkinem rojstnem listu. Poroko je v začetku meseca na podlagi "nezakonitosti in goljufije" razdrla Misty, pri čemer je dejala, da ji je mati zagotovila, da se je posvetovala s pravniki, ki da so ji dejali, da njuna poroka ni kaznivo dejanje.

Sodišče je hčerko Misty ta teden obsodilo na 10 let pogojne kazni, potem ko je ta incestno razmerje priznala. Patricija, ki se je na poročni list podpisala kot Patricia Ann Clayton, bo pred sodnika stopila januarja naslednje leto.

Poroka z bližnjim sorodnikom se v skladu z zakonodajo v Oklahomi šteje za incest, ne glede na to, ali gre za seksualno razmerje, kaznuje pa se z do 10 let zapora.