Trupelce

Očim sredi noči kaznoval hčerko, ki je nato izginila

R.T.
23. 10. 2017, 16.38
Posodobljeno: 23. 10. 2017, 16.42
Deli članek:

Triletno Sherin so iskali dva tedna. Včeraj pa so dober kilometer od njenega doma na obrobju Dallasa v ZDA našli trupelce.

Dallas Police Department
Sherin Mathews.

Policisti uradno niso potrdili, da gre za pogrešano Sherin Mathews. Že takoj zatem pa so dali vedeti, da je le minimalna možnost, da ne gre za pogrešano. Odbukcija bo dala dokončen odgovor o identifikaciji in vzroku smrti.

Pod drobnogledom je trenutno očim pokojne deklice, 37-letni Wesley Mathews, ki se mora javljati na policijsko postajo. Priznal je, da je hčerko kaznoval v noči, ko je izginila. Na kakšen način, je zanimalo može postave. Ker ni pila mleko, jo je ob treh ponoči odnesel na dvorišče, kjer je morala stati ob ograji. Tam pa so se, tako sosedje za lokalne medije, često smukali kojoti.

Mathews je čez petnajst minut odšel po Sherin, tako je povedal policiji, a je ni bilo več na dvorišču. Iskal jo je po dvorišču, nato pa odšel v hišo in čakal, da se bo sama vrnila.

(Nespečni) sosedje so policistom povedali, da so v zgodnjih jutranjih opazili Mathewsov avto, ki je odpeljal po ulici in se čez uro vrnil.