Nesrečen doskok

FOTO in VIDEO: Ibra na robu solz: je to konec za veliko zvezdo nogometa?

T.L.
21. 4. 2017, 09.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zlatan Ibrahimović se je huje poškodoval na tekmi proti Andelechtu. Njegova usoda v tej in naslednji sezoni še neznana.

Profimedia
Poškodoval se je v podaljšku tekme.

Končale so se povratne tekme četrtfinala evropske nogometne lige, ljubitelje nogometa pa je užalostila novica, da se je na tekmi proti Andelechtu na Old Traffordu huje poškodoval zvezdnik Manchester Uniteda Zlatan IbrahimovićV nadaljevanje tekmovanja so se sicer uvrstile ekipe Manchester Uniteda, Ajaxa in Lyona. 

Pa se vrnimo na Old Trafford. Ibra se je poškodoval v podaljšku tekme. Angleži so imeli sploh v drugem polčasu številne priložnosti, ki pa jih niso znali izkoristiti in se je nato tekma nadaljevala v podaljšku.

Profimedia
Ibrahimović v bolečinah na zelenici.

Prvi zvezdnik in najboljši strelec kluba se je poškodoval po ponesrečenem doskoku. V bolečinah in na robu solz se je zvijal na tleh, poškodoval pa si je desno koleno. Je pa lahko ob pomoči odšepal iz zelenice.

Šef rdečih vragov Jose Mourinho ni optimističen: po tekmi je dejal, da so prve novice o poškodbi "precej negativne". 

"Počakal bom, ampak nimam dobrega občutka. Hočem počakati in ostati optimističen, ampak nisem." 

Profimedia
Mourinho ni optimističen. Na tekmi je izgubil že nogometaša Marcosa Rojo.

Angleški mediji že ugibajo, ali to pomeni konec sezone za 35-letnega zvezdnika, ki je sicer znan po izjemni fizični pripravljenosti in moči. Ugibajo tudi o nogometni prihodnosti Ibre, ki se mu čez dve meseca izteče pogodba z Unitedom in njegovem morebitnem odhodu v ZDA, o čemer se v zadnjem času veliko govori, uradnih potrditev pa še ni nobenih. 

Profimedia