Razjezil ga je

Schwarzenegger bi se nad Trumpa spravil kar fizično

B.K.
10. 2. 2017, 13.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nekdanji kalifornijski guverner in priljubljen filmski igralec Arnold Schwarzenegger je na bojni nogi z ameriškim predsednikom Trumpom.

Reuters
Arnold Schwarzenegger

Pretekli mesec se je Donald Trump delal norce iz gledanosti resničnostnega šova 'Vajenec slavnih', ki se predvaja na televizijski mreži NBC. Trump se je Schwarzeneggerju rogal zato, ker je gledanost njegovega šova mnogo nižja od gledanosti nekdanjega Trumpovega resničnostnega šova, ki se je vrtel na isti mreži.

»Uau, objavljene so številke gledanosti in Arnold Schwarzenegger je ničla v primerjavi z mojimi ogledi,« je Trump tvitnil v ponedeljek. »Ampak koga briga. Podprl je Kasicha in Clintonovo,« se je predsednik ZDA hudoval nad politično izbiro Schwarzennegerja.

»Poklical sem svojega asistenta in mu rekel, da morava zaprositi za sestanek in iti v New York. In potem mu zabijeva obraz v mizo,« se je v odgovor na to pošalil avstrijsko-ameriški igralec. »Ampak potem sem se pomislil, da tudi tega ne moreva narediti. Mislim, da se moram dvigniti nad njegov nivo. Nikoli se ne smeš z dihurjem zaplesti v tekmo smradu.«

Schwarzenegger je sicer kritiziral tudi Trumpovo prepoved potovanja v ZDA iz sedmih muslimanskih držav. Dejal je, da ta ukrep na ZDA meče slabo luč, da je prenagljen in nor.