Dobra novica

V operacijskem bloku odpravili napako na vodovodni cevi

T.L.
23. 11. 2017, 10.01
Posodobljeno: 23. 11. 2017, 10.02
Deli članek:

Ob jutranjem pregledu stanja ni vidnih posledic sredinega dogodka. Procesi in delo tako potekajo brez odstopanj, program pa se izvaja po načrtu.

Bobo
V nočnih urah se je blok očistil in delo poteka brez odstopanj.

Po sredini poškodbi vodovodne cevi v operacijskem bloku klinike za kirurgijo Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Maribor, ki je povzročila izlitje vode v operacijskem bloku in v nekaterih drugih prostorih, so napako že odpravili. V nočnih urah se je blok očistil in delo poteka brez odstopanj, so sporočili iz UKC Maribor.

Napaka zaradi sredine poškodbe vodovodne cevi je bila odpravljena že v sredo okrog 18. ure. V nočnih urah se je operacijski blok očistil, s točenjem vode in pregledom vodovodnih pip so se tako prečistile tudi vodovodne napeljave. Ob jutranjem pregledu stanja ni vidnih posledic sredinega dogodka. Procesi in delo tako potekajo brez odstopanj, program pa se izvaja po načrtu.

Podrobnejše informacije v zvezi s poškodbo vodovodne cevi bosta sicer danes v izjavi za medije ob 13. uri predstavila organizacijski vodja Klinike za kirurgijo UKC Maribor Jože Ferk in pomočnik direktorja za oskrbo, vzdrževanje in investicije Bojan Vračko.