Predsedniške volitve

Jutro potem: Pahor na cilju, Šarec z zahvalo in opravičilom

T.L.
13. 11. 2017, 09.24
Posodobljeno: 13. 11. 2017, 10.01
Deli članek:

Preverili pa smo še, kako ste predsedniške volitve spremljali na twitterju in facebooku in zbrali nekaj komentarjev in odzivov.

Bobo
Predsednik Pahor je roko izzivalca Šarca po osvojeni zmagi stisnil izjemno močno. Kot pravijo strokovnjaki je šlo tu za igro moči. Pahor je želel pokazati, da nad protikandidatom.

Predsedniške volitve so za nami, v predsedniški palači pa naslednjih pet let ostaja znan obraz: Borut Pahor

Pahor se je volivcem, ki so mu izkazali zaupanje, s kratkim sporočilom na družbenih omrežjih zahvalil že včeraj. zapisal je kratko in jedrnato: "Na cilju, a ne sam, skupaj z vami. Hvala."

Danes se je na facebooku z zahvalo oglasil tudi Marjan Šarec: "Dovolite mi, da se vam še enkrat lepo zahvalim za vašo veliko podporo v drugem krogu volitev. Ta rezultat je zame in mojo ekipo velika spodbuda za naprej. Hkrati pa se opravičujem, če komu nisem odgovoril na zasebno sporočilo. Sporočil je bilo enostavno preveč. Bom pa vsa prebral, a malo bo trajalo :) . Hvala še enkrat v imenu ekipe!"

Preverili pa smo še, kako ste predsedniške volitve spremljali na twitterju in facebooku in zbrali nekaj komentarjev in odzivov.