Hik, hik

"Slabotna" Gobčeva še vedno za krmilom Odmevov?

R.T.
17. 10. 2017, 19.44
Posodobljeno: 17. 10. 2017, 19.56
Deli članek:

Voditeljica Odmevov Tanja Gobec, ki se je prejšnji teden precej "šibkega" počutja pojavila pred televizijskimi kamerami, bo kot kaže vajeti vodenja oddaje naslednji teden znova vzela v svoje roke, poroča Reporter.

Bobo
Gobčevi se je nastop pred kamerami povsem "ponesrečil."

"Nerodnost," če se izrazimo milo, ki se je prejšnji teden pri vodenju informativne oddaje Odmevi pripetila Tanji Gobec, v slovenski javnosti ni ostala neopažena.

Gobčeva, dolgoletna in priznana novinarka, se je dejansko vedla skrajno nenavadno. Jezik se je zapletal, besede pa nikakor niso želele iz ust. "Vidno opita," pravi večina, medtem ko voditeljica trdi, da so bile krive protibolečinske tablete, ki jih jemlje zaradi težav s hrbtenico, poroča Reporter, ki se pri tem opira na navedbe svojih virov.

RTV Slovenija naj bi voditeljico naslednji teden znova postavila za krmilo oddaje, zato kaže, da "sporni" nastop ne bo dočakal posledic. Sporno je tudi to, da ji zaradi neopravljenega preizkusa alkoholiziranosti opitosti ni mogoče dokazati, kar pa morda niti ni nenavadno, kajti, kot je za Reporter dejal eden od virov: »Verjemite, pri naključnem pregledu bi alkohol zaznali pri vsaj nekaj novinarjih, snemalcih in tehnikih.«

Vodstvo RTV Slovenija se je prejšnji teden na svojem spletišču gledalcem zaradi "neprimernega" vodenja sicer opravičilo. Pojasnili so tudi, da je bil nastop Gobčeve posledica osebne stiske in stresa, a da je bil brez dvoma neprimeren ter da ni ustrezal standardom javnega nastopanja.