Dobrodelni Svet24

FOTO: Na blejski promenadi tudi javna dražba podpisanih majic Luke Dončića

mv
22. 9. 2017, 12.40
Posodobljeno: 22. 9. 2017, 17.19
Deli članek:

Na blejski Promenadi se bo v soboto, 23. septembra, od 8. ure dalje s Klemnom Bunderlo, Čuki, F & B Acrobatics, Urško Žolnir in drugimi teklo in hodilo ter prispevalo za dober namen. Potekala bo tudi javna dražba športnih majic s podpisi našega junaka Luke Dončića.

U.A.
Na Bledu se boste jutri lahko potegovali tudi za majico s podpisom Luke Dončića.

Namen dogodka je zbiranje sredstev za družine otrok s posebnimi potrebami, ki smo jih vsak četrtek predstavljali v dnevnem časopisu Novice Svet24. To je že druga izdaja dogodka, ki smo ga uspešno začeli lani s prireditvijo v Piranu.

Teja Kralj
Vsi na Bled za dober namen!

Vsaka pomoč je dobrodošla

Tek in nordijska hoja sta v Sloveniji med najbolj priljubljenimi in obenem dostopnimi športi, in ker smo Slovenci znani kot narod, ki rad pomaga sočloveku v težavah, smo se odločili združiti obe plati našega vsakdana in organizirati dogodek, ki smo ga poimenovali Dobrodelni Svet24.

M24
Prireditev bo vodil Klemen Bunderla.

Sredstva za družine otrok s posebnimi potrebami lahko nakažete na TRR SI56 0510 0801 5311 248 (odprt pri Abanki, d. d.), pri čemer v NAMEN NAKAZILA vpišite Dobrodelni Svet24, v SKLIC vpišite CHAR in potem 00 2017-datum nakazila.

V dnevnem časopisu Novice Svet24 ter na spletnih straneh www.svet24.si in www.odkrito.si najdete tudi podatke, kako lahko družinam pomagate, če se dobrodelnega dneva ne boste udeležili. V sodelovanju s podjetjem Lidl Slovenija smo poskrbeli tudi za najmlajše, prijavite jih lahko na Zdravkov otroški tek, 150-metrsko preizkušnjo po Promenadi. Vsak udeleženec prejme topel obrok, vodo in darilno vrečko z majico in promocijskimi izdelki pokroviteljev. Med dogodkom lahko pričakujete licitacijo športnih artiklov – med drugim podpisanega dresa slovenske košarkarske reprezentance.

Mare Vavpotič / M24
Takole smo se podali na 11-kilometrsko traso nordijske hoje.