Media bar

Novost v Domžalah! Vrata je odprla KAVARNA TRAFIKA

Oglasno sporočilo
19. 9. 2017, 13.25
Posodobljeno: 19. 9. 2017, 13.31
Deli članek:

Franšiza Media bar je bogatejši za še en, že dvanajsti lokal pod svojim okriljem in sicer KAVARNO TRAFIKA (bivši bar Pomaranča), ki so jo slovesno odprli v sredo, 6. septembra v sklopu nakupovalnega središča Stop Shop v Domžalah.

M24
Kavarna Trafika se nahaja v sklopu nakupovalnega središča Stop Shop v Domžalah.

M24
Na voljo je pester nabor časopisov in revij.

KAVARNA TRAFIKA Domžale je v minulih tednih doživela korenito prenovo, saj se je spremenila v čudovitega laboda, ki ponuja tople napitke ter alkoholne in brezalkoholne pijače in je postal urbana kavarna, kjer se ljudje radi srečujejo, poleg različnih napitkov pa so jim po novem na voljo tudi zajtrki, dnevno sveži sadni in zelenjavni smoothiji ter večerni slani prigrizki ob izbranem kozarcu vina ali piva. In ko k vsemu temu dodamo še odlično razpoloženo osebje ter revije in časopise medijske skupine Media24, ki jih gostje lokala dobijo v dar, potem veste, da v Kavarni Trafika dobite VSE, kar potrebujete.

Lokal, ki ponuja več

KAVARNA TRAFIKA pač ni le še en lokal, pa tudi običajna kavarna ne, ampak mnogo več kot to. Kavarna, ki ponuja VEČ! Kavarna Trafika je del franšize MEDIA BAR, kjer ob naročilu pijače vsak gost z računom dobi določeno število točk za katere v dar brezplačno dobi revijo ali časopis založnika Media24 po lastnem izboru. Torej, spijete kavo in še domov odnesete sveže Novice Svet24 ali katerokoli drugo revijo po vašem izboru.

Sistem je preprost, ena točka je vredna en evro, na voljo pa je pester nabor časopisov in revij: Novice Svet24, EkipaSN, Zvezde, Zarja, Vklop, Avenija, Maja, Bodi zdrava, Ženska, Zeleni raj, Slikovne križanke, Salomonov ugankar, Dolenjski list in številni drugi mediji.

M24
Več kot kavarna.

Pod okriljem Media bar poleg Kavarne Trafika Domžale v Stop Shop centru, najdete še druge lokale širom po Sloveniji in sicer: Kavarno Trafika na Cigaletovi ulici v Ljubljani, Kavarno Aurora v NC Supernova Koper, Salomon Cafe v ljubljanskem Cityparku, Trafiko Brežice, Trafiko Šentjernej, Time Out Cafe v novomeški Qlandii in Cafe Boutique v Qlandii Kranj, picerijo in kavarno Pr Veseljak v Radečah, Trafiko Rondo v Senožetih, Caffe Mentalist v Logatcu, Kavarno Cukr v Mercator centru Trebnje in Fortuna mediabar Vrhpolje pri Šentvidu.