NEKOČ IN DANES

Tudi politika ji ni prišla do živega!

ns
13. 8. 2017, 08.00
Deli članek:

Nekdanja predsednica LDS in nekdanja notranja ministrica Katarina Kresal je ob vstopu na politično sceno veljala za najlepšo političarko. Z lepoto je zaznamovana že od nekdaj ...

Mediaspeed
S čim se danes ukvarja Katarina Kresal?

Za nekdanjo poslanko in uspešno odvetnico Katarino Kresal pravijo, da je od nekdaj veljala za lepotico brez primere. Med drugim jo je zelo visoko na lestvico najlepših Slovenk uvrstil lepotni kirurg Franc Planinšek, ki je lestvico najlepših Slovenk in Slovencev sestavil pred dvema letoma. »Katarina Kresal ima poteze obraza po pravilu zlatega reza, ki je nekakšna izmerjena formula za popoln obraz, zato sem jo brez težav uvrstil na lestvico ... in to zelo visoko! Takšna je bila v mladosti, je še zdaj in tudi v prihodnosti bo tako,« je povedal Planinšek.

katarinakresal.si
Kot otrok je vedno sanjala in govorila, da bo, ko bo velika, zdravnica.

POLITIKA JI NI ŠKODOVALA

Pravijo, da se vsak, ki se poda v politične vode, čez noč postara in izgubi življenjsko energijo, a za Katarino tega ne moremo reči. Ob pregledu fotografij iz arhiva bi lahko rekli celo, da je iz leta v leto bolj sijoča, se ji pa zagotovo pozna, da ni več aktivna v politiki. Pred kratkim si je Kresalova omislila krajšo pričesko, ki jo dodatno pomladi; nikakor ne kaže svojih let, konec januarja jih je dopolnila 44. Kdorkoli pozna Katarino Kresal, iz mladih let ali od danes, vedno je veljala za posebno lepotico, ki je polna ambicij.