Zastoji

Pred koncem tedna gneča na cestah

M.K.
21. 4. 2017, 16.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na štajerski avtocesti med Slovensko Bistrico jug in počivališčem Tepanje proti Ljubljani nastal tri kilometre dolg zastoj.

STA
Fotografija je simbolična.

Na primorski avtocesti je zaradi prometne nesreče oviran promet pred cestninsko postajo Log proti Kopru. Vozite previdno, nastajajo krajši zastoji.

Zastoji so tudi na ljubljanski obvoznici od Celovške ceste proti Zadobrovi, od krožišča proti Kosezam in od Zadobrove proti Rudniku, kjer občasno zapirajo predor.

Zastoji med drugim tudi na cestah Brnik-Kranj, Ljubljana-Medno v obe smeri, na cestah Ljubljana-Brezovica in Lesce-Bled. Gost promet je tudi v Novem mestu, na glavni cesti Metlika-avtocestni priključek Novo mesto vzhod in na Kandijski cesti.

Po podatkih policije so čakalne dobe na mejnem prehodu Obrežje.

Na cesti Kranjska Gora-Vršič bo do sredine septembra promet urejen izmenično enosmerno zaradi popravila podpornega zidu in prepustov. Občasno so možne tudi enourne popolne zapore.

Zaradi del bo jutri med 7. in 17. uro zaprta cesta regionalna cesta Ivančna Gorica-Trebnje v Radohovi vasi, na Pluski v križišču za Bogenšperk.

Zaradi vzdrževalnih del bo predvidoma v torek med 10. in 16. uro ter v sredo med 7.30 in 16. uro promet skozi predor Karavanke potekal izmenično enosmerno.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si.