Darila čez vso leto

Želite podariti uporabno in izvirno darilo? Nujno poglejta ta!

Oglasno sporočilo
14. 4. 2017, 14.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ne le za božič in novo leto. Večina nas išče takšna in drugačna darila čez vso leto. Rojstni dnevi, obletnice, poslovna darila … Priložnosti oz. obveznosti za obdarovanje je ogromno. A težava je vselej enaka – kaj podariti? Kaj podariti nekomu, ki ima vse? Kaj podariti nekomu, ki nima hobijev? Kaj podariti nekomu, da darilo ne bo romalo v smeti? Za vas imamo odgovor.

PPAI je med obdarovanci naredila raziskavo, ki končno daje odgovor na ta, včasih neprijetna vprašanja: REŠITEV SO UPORABNA DARILA.

Raziskave kažejo, da so obdarovanci najbolj veseli uporabnih daril. Le ta tudi najbolj cenijo in obdržijo zase. Bolj je darilo uporabno, boljše je!

Iščete poslovna darila? Tudi pri teh naj bo vodilo uporabnost.

Tudi pri poslovnih darilih naj bo uporabnost ključno vodilo. Poslovna darila ne predstavljajo le vas osebno, ampak celotno podjetje oz. blagovno znamko. In prav to - ali bodo obdarovanci darilo obdržali in uporabljali bo odločilo ali se je investicija izplačala ali ne.

Kakšne so še skupne lastnosti dobrih daril?
- Darilo naj bo izvirno. Z izvirnim darilom boste izstopali iz množice. Darilo veliko pove tudi o vas in z izvirnim darilom boste pokazali, da ste drzni, kreativni in izstopate iz povprečja.
- Darilo naj bo kakovostno. Tako boste obdarovancu dali občutek, da ga cenite. Pri poslovnih darilih bo obdarovanec kakovost darila povezoval s kakovostjo vaših izdelkov ali storitev.

Kje najti takšna darila?

Za poslovna darila in ne boste verjeli, tudi za osebna darila, je pametno obiskati trgovca s promocijskimi in poslovnimi darili. Zakaj?

Pri tistih trgovcih, ki imajo dolgoletne izkušnje in na tisoče zadovoljnih strank, boste našli nadvse UGODNA DARILA (cene so namreč veleprodajne in so kot take veliko bolj konkurenčne kot cene v maloprodajnih trgovinah).

Darila, ki jih boste našli pri njih imajo tudi ZAGOTOVILO ZA KAKOVOST IN UPORABNOST. Poglejte, kateri izdelki so pri njih najbolje prodajani. S temi ne morete zgrešiti. Podjetja poslovna darila kupijo nadvse premišljeno in jih pred tem natančno ocenijo, testirajo … Svojim poslovnim partnerjem želijo podariti samo najboljše. Zato so tista darila, ki so priljubljena med podjetji, zagotovo kakovostna in uporabna.

In še namig - vodilni na področju poslovnih daril so Habeco promocijska in poslovna darila.

Darila, ki izstopajo po svoji uporabnosti in izvirnosti

Za vas smo izbrali nekaj daril iz spletne trgovine habeco.si, ki so primerna za vsako priložnost, spol ali starost. Primerna so kot darilo za starše, otroke, prijatelje ali poslovne partnerje. Z njimi ne boste zgrešili mimo.

1. Etui za kartico, ki vam lahko prihrani veliko denarja


Kdo pravi, da je kriterij za dobro darilo visoka cena? Uporabno darilo, ki ga bo vesel prav vsak in je tudi izvirno, lahko kupite po smešno nizki ceni.

Primer takšnega darila je ta etui za kartico, ki bi moral postati obvezna oprema v vsaki denarnici.
Ta etui za kartico varuje vaš denar in osebne podatke. Varuje vaše kreditne, debetne in pametne kartice pred nepridipravi, saj preprečuje RFID čitalcem, da bi skenirali kartice.

S takšnim darilom boste obdarovanca razveselili in mu pokazali, da vam je mar za njegovo varnost in denar. 

2. Pameten sledilnik dejavnosti

Ima vaš obdarovanec cilj izboljšati svoj življenjski slog, pa mu to nikakor ne uspeva? Podarite mu ta pameten sledilnik aktivnosti. Z njegovo pomočjo bo lahko nadzoroval vse aktivnosti – od spanja, do gibanja in porabe kalorij. Omogoča tudi postavljanje ciljev in spremljanje njihovega napredka. Deluje s pomočjo brezplačne aplikacije. Na voljo je v kar 4 čudovitih barvah, ki zadostijo prav vsakemu okusu.

S takšnim darilom boste obdarovancu pokazali, da vam je mar za njegovo zdravje in zdrav življenjski slog.

3. Unikatna flaška za vodo, ki je tudi powerbank in stojalo za telefon 

Flaška za vodo Swiss Peak bo poskrbela, da bo vaš obdarovanec spil dovolj vode. In ne samo to – flaška bo poskrbel tudi, da v najbolj pomembnem trenutku ne bo ostal s prazno baterijo na telefonu. Flaška je namreč tudi kakovosten power bank. 
Ima pa še tretjo praktično funkcijo. Uporablja se lahko tudi kot stojalo za telefon, kar je zelo koristno med polnjenjem telefona ali ko gledate posnetke.

4. Kemični svinčnik, laserski kazalec, lučka in tipalo za zaslon na dotik – v enem izdelku
Uporabno in ugodno darilo je tudi ta kemični svinčnik, z več funkcijami.

Ta kemični svinčnik, je tudi:
- laserski kazalec,
- praktična lučka in
- tipalo za zaslon na dotik.

5. Zvočnik 4v1 Swiss Peak


Še eno uporabno in izvirno darilo je zvočnik 4v1 Swiss Peak, ki je:
- brezžični Bluetooth zvočnik, ki lahko predvaja glasbo do kar 18 ur,
- powerbank, s kapaciteto kar 4500Ma in
- praktična kamping lučka.
Zvočnik 4v1 Swiss Peak je darilo, ki bo vašega obdarovanca spremljalo povsod. Tudi na počitnicah, pikniku ali pohodu v naravo. 

6. Obojestranski dežnik
Klasični dežniki bodo kmalu preteklost. Nov trend je obojestranski dežnik, ki je zaradi svojih lastnosti izjemno praktičen.
Omogoča:
- enostavno odpiranje in zapiranje, tudi v množici,
- da boste ostali suhi tudi pri vstopu in izstopu iz avta,
- enostavno in suho odlaganje kjerkoli.

Verjamemo, da vam bodo zbrani nasveti in darila prišli še kako prav. Nikar ne pozabite glavnega kriterija kakovosti – uporabnost. Pozorni pa bodite tudi na kakovost in izvirnost. Vse to lahko dobite tudi po zelo nizki ceni.