Slovenija

Za Gajserja navijali številni znani Slovenci

nn
20. 3. 2017, 08.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Tim Gajser je z zmago na dirki svetovnega prvenstva MXGP VN Argentine v Neuquenu, razveselil številne navijače in ljubitelje motokrosa.

Tadej Tinev
Tim Gajser in Dušan Mrevlje.

Navdušenje nad zmago je zaokrožilo tudi med znanimi obrazi - podporniki Tima Gajserja, ki so del kampanje GAJSIRAJMO na Šport TV. Za mladega motokrosista je to prva zmaga v letošnji sezoni. Tim je že v kvalifikacijah vodil od starta do cilja. Potem je zmagal v prvem krogu, v drugem krogu pa samo še potrdil svojo dobro pripravljenost.

"Zelo sem vesel. Ta konec tedna je bil popoln!" je po tekmo povedal Tim. Veliko navdušenja je bilo tudi med njegovimi podporniki, ki so ga spremljali pred domačimi zasloni. Dušan Mravlje, nekdanji ultramaratonec, pravi: "Že pri prvi vožnji sem bil zelo miren, v drugi pa še bolj. Fant je iz pravega testa! Tudi če mu kdaj kje "zmanjka", je to vse normalno v športu. Super je vozil!".

Nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar: »Tim je bil tako samozavesten, da mu zmaga ni mogla uiti! Vsa čast!« in svetovni prvak v harmoniki Robert Goter: »Napeto sem spremljal oba kroga, v drugem krogu sem tako stiskal pesti, da me je že bolelo (smeh). Kamen se nam je odvalil od srca, ko je Tim prevzel vodstvo. Iskrene čestitke za zmago na VN Argentine. Ker sem bil lani v Argentini na glasbeni turneji, sem še toliko bolj s srcem navijal za Tima! Ponosni smo nanj!«