Slovenija

V Tušu garantirano najcenejši

Oglasno sporočilo
11. 1. 2017, 15.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V Tušu garantirajo svojim kupcem, da bodo nakupe pri njih opravili po najnižjih cenah v Sloveniji.

Podrobno so namreč preverili ponudbo na trgu in tako sedaj zagotavljajo najugodnejše cene ter neprekosljivo kombinacijo odličnosti in ugodnosti.

Kupci so v Tušu na prvem mestu, prav zato so se v podjetju odločili, da jim pridejo še bolj naproti in jim ponudijo najboljše po najugodnejših cenah. Pregledali in primerjali so izbrano trgovsko ponudbo v Sloveniji ter preverili izdelke, ki jih imajo kupci najraje, da bi lahko kar najbolj ugodili željam in potrebam njihovih strank.

Vsak teden bodo v akciji Zvezde tedna kupcem predstavljeni novi izdelki, označeni z oznako »Garantirano najcenejši«, najnižjo ceno v določenem obdobju pa pri Tušu zagotavljajo tudi z obljubo, da za enak izdelek istega proizvajalca povrnejo razliko in celo nekaj dodajo, če bi ga kdorkoli pri drugem trgovcu, kjer so cene primerjali, našel po nižji ceni od Tuševe in prinesel dokazilo o tem. Podrobnosti o akciji »Garantirano najcenejši« lahko vsakdo najde na Tuševi spletni strani www.tus.si in v vseh Tuševih trgovinah ali franšizah.

Ker želijo, da trgovine Tuš vsakdo zapusti zadovoljen, se bodo pri ponudbi novih Tuševih zvezd potrudili ter razvajali z odlično ponudbo in ugodnimi cenami, saj prisegajo na kakovost, ki jo zagotavljajo brez kompromisov. V promocijski akciji Zvezde tedna bodo tako Tuševi kupci našli preverjene izdelke, ki s svojo vrhunsko kakovostjo, ugodno ceno in popolno svežino odražajo njihovo poslanstvo: ponuditi najboljše po najnižjih cenah.