Oglasila se je

Tina Maze čustvena po koncu: Občutek je zelo močan ...

T.L.
9. 1. 2017, 09.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Tina Maze z zahvalo vsem, ki so jo spremljali, podpirali ali kritizirali.

Bobo
Andrea in Tina na cilju.

Konec tedna in predvsem v soboto je bilo na mariborski Zlati lisici čustveno: šampionka Tina Maze se je zadnjič tekmovalno spustila po beli strmini pred zbrano množico navijačev. Poleg čustvenega slovesa so se na slalomu in veleslalomu odlično odrezale druge naše lisičke. Tino so v soboto "pograbili" mediji, imela je številne obveznosti, danes pa je našla čas, da se je javno zahvalila oboževalcem in podpornikom preko facebooka.

Bobo
Tina v Mariboru.

Zapisala je: "Dragi moji, za mano je čudovit vikend, poln emocij. Hvala vam za podporo, razumevanje, množično srečo, veselje in navijanje. Občutek, ko lahko v enem trenutku množico pripelješ do podobnih emocij, je zelo močan in kar klice po še. Tega se ne naveličaš nikoli. Hvala, da ste mi sledili, se veselili z mano, me podpirali, kritizirali, častili in mnogo drugega.
Karkoli, kjerkoli, zaradi tega ali onega vsekakor .......BILO JE LEPO! Pa se ena slikca iz ciljne arene z NAJBOLJŠO ekipo na svetu ... Ladies and gentleman........@teamtoamaze!"

Bobo
Slovo od navijačev.

Tina pa ni pozabila svojih smučarkskih kolegic in njihovega slalomskega uspeha. Čestitko jim je namenila kar preko twitterja.