Slovenija

Dieta? Ne! Naš recept za popolno postavo je …

Oglasno sporočilo
3. 1. 2017, 15.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Dieta? Med prazniki smo dobili kar nekaj daril, vendar ne samo takih, ki so se skrivali v pisanem papirju pod novoletno jelko, temveč tudi takih, ki se še zmeraj skrivajo v maščobnih blaznicah na našem telesu … Teh pa res nismo veseli, mar ne?

NajNakupi.si

Če tudi vi ne verjamete v drastične diete, ki se jih lahko držimo le kratek čas, po njih pa pridobimo še več kilogramov kot pred dieto in niste pripravljeni prehranskih navad in življenja obrniti na glavo samo za to, da bi po praznikih izgubili tistih nekaj odvečnih kilogramov, je elektrostimulacija prava rešitev za vas.

Ko gre torej za ‘estetsko’ in ne zdravstveno nujno hujšanje, si lahko pomagate s pomočjo naprav, kot je na primer Elektrostimulator Dr. Ho, ki vam bo v rednih terapijah pomagal do zavidljive postave in to brez potenja v prenatrpanih fitnes centrih.

Dieta? Ne! Elektrostimulacija za lepšo postavo

Elektrostimulacija mišic našega telesa se uporablja v medicini, športu in tudi v kozmetiki. Elektrostimulator Dr. Ho je prenosljiva naprava, ki jo lahko uporabljamo v udobju svojega doma in za katero ne bomo odšteli neverjetnih vsot denarja. Na spletni strani www.najnakupi.si jo lahko dobite po dostopni ceni – le 139 evrov.

Torej, če imate probleme z bolečinami, če se ukvarjate s športom ali če imate kakšen kilogramček preveč, vam priporočamo uporabo tega izjemnega izdelka.

Kako do lepše postave z elektrostimulatorjem Dr. Ho?

Elektrostimulator vam bo pomagal pri oblikovanju in utrjevanju trebušnih mišic, hujšanju in izboljšanju tonusa ritnic, hujšanju in utrjevanju stegen, oblikovanju pasu in še bi lahko naštevali. Elektrostimulacija je med drugim izjemna tudi pri odpravljanju neestetske pomarančne kože oziroma celulita. Vsekakor pa moramo, če želimo izgubiti odvečne kilograme in obenem ohraniti zdravje, piti dovolj vode in jesti uravnovešeno.

A prelisičiti je potrebno tudi um!

Prepovedane stvari so vedno najbolj privlačne, kar velja tudi pri prehrani. Zato poskušajte prelisičiti svoj um tako, da besedi »ne smem« zavestno zamenjate z besedo »nočem«. Dieta je lahko nekaj, kar nam zelo zagreni življenje, mar ne? Zakaj bi samemu sebi dopovedovali, da nečesa ne smete, če pa veste, da to ne drži? V resnici lahko kadar koli greste v trgovino ter si kupite in pojeste vse ‘pregrehe’, ki si jih vsakodnevno prepovedujete. Toda ker želite shujšati (oziroma se vsaj ne zrediti), vse te dobrote zavestno zavrnite: »Ne, čeprav bi lahko, nočem!« Tako boste občutek večnega poraženca (ki tako in tako vsakič znova prekrši osebno prepoved) zamenjali za občutek zmagovalca, ki sam določa svoje življenje.

Elektrostimulator lahko sedaj naročite po res neverjetni ceni! Kar 65% popusta! Preverite našo ponudbo! 

Obiščite NajNakupi.si – zaupanja vredno trgovino!