Prestavljeno

Vreme je odneslo martinovanje

T.L./STA
5. 11. 2016, 09.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Prireditelji 14. martinovanja v Ljubljani so zaradi dežja odpovedali za danes predvideno prireditev. Dogodek bodo izvedli naslednjo soboto.

Profimedia

Prireditelji 14. martinovanja v Ljubljani so zaradi dežja odpovedali za danes predvideno prireditev. Kot so sporočili, bodo dogodek izvedli naslednjo soboto.

Mestni trg, Stritarjeva ulica, srednji most Tromostovja in Cankarjevo nabrežje bodo tako v znamenju vinarjev in novega vina prihodnji teden.

Hoteli iz središča Ljubljane bodo v sklopu dogajanja skupaj s Slovenskim festivalom vin predstavili poseben izbor festivalskih vin in hotelske kulinarike, ki jo bodo obiskovalcem nudili ves november. To bo obenem tudi napoved novega projekta November mesec vina in kulinarike v Ljubljani in organiziranih vinskih tur za turiste. Letošnji program bodo popestrili z dvigom vinskega zaklada iz Ljubljanice.

Zaključek letošnje sezone bosta predstavljala 19. Slovenski festival vin in 9. Festival Kulinarike, ki se bosta odvila 25. in 26. novembra v ljubljanskem Grand hotelu Union.