Slovenija

Potapljanje na Pohorju

sa
25. 6. 2016, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V Ribnici na Pohorju se bo ta vikend odvil edinstven dogodek. Gre za projekt Pogled v modro, pri katerem izkušeni potapljači s svojo potapljaško opremo omogočajo brezplačno izposojo opreme in brezplačen potop. Tako za otroke, mladino kot tudi odrasle.

Facebook
Obiskovalci se bodo lahko med drugim brezplačno potapljali v bazenu na 715 metrov nadmorske višine ob apartmajskem naselju Ribniško Pohorje.

Občina Ribnica na Pohorju, Športno društvo Josipdol in njihovi dolgoletni prijatelji, ustanovitelji Nemo Adrie Hrvaška, so glavni »krivci«, da bo ta vikend, v soboto in nedeljo (oba dni od 10. ure zjutraj do 22. ure zvečer), v Ribnici na Pohorju potekal prav poseben dogodek (projekt Pogled v modro), ki bo športno-glasbeno obarvan. Tako otroci, mladina kot tudi odrasli se bodo lahko brezplačno potapljali v bazenu na 715 metrov nadmorske višine ob apartmajskem naselju Ribniško Pohorje.

Celodnevna animacija za otroke

Izkušeni potapljači bodo brezplačno ponudili tudi izposojo opreme, tako da željni potopa potrebujejo pravzaprav le brisačo in kopalke. Zabave in vodnih doživetij torej ne bo manjkalo, poleg potapljanja pa bo na voljo tudi igranje vodnega nogometa in odbojke na mivki, prav tako pa je organizirana celodnevna animacija za otroke. Dogodka se bo med drugim udeležil tudi slovenski rekorder v potapljanju na vdih Jure Daić, na vodi bodo »zaplesale« mažoretke, za dobro glasbo pa bodo poskrbeli Alja Krušič, zmagovalka v 3. sezoni oddaje Slovenija ima talent, ansambel Hopla, Tackani, Trio iz prve, Footloose in drugi.