Slovenija

Imate doma mladega voznika?

nn
16. 10. 2015, 07.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Mu občasno zaupate svoj avtomobil? Potem morate nujno spoznati inovativno avtomobilsko zavarovanje MladiVoznik.

Zavarovalnica Tilia
Na voljo kar prek spleta!
Samostojno polico MladiVoznik lahko sklenete že danes, kar prek spletne strani. Obiščite https://mladivoznik.zav-tilia.si/

Je zagotovo najboljše zavarovanje za povečano tveganje Zavarovalnice Tilia za vse z manj kot tremi leti vozniških izkušenj, saj je vezano na voznika in ne na avto. Tako lahko mladi voznik brez skrbi vozi kateri koli avtomobil – očetov, mamim, babičin ali prijateljev, ki imajo zavarovanje avtomobilske odgovornosti za svoje vozilo sklenjeno pri Zavarovalnici Tilia, lastniki teh avtomobilov pa se s tem izognejo plačevanju dodatka za mladega voznika.

Konec nepotrebnim stroškom!

Zavarovalnica Tilia

Primer: če imate doma tri avtomobile, ki jih občasno vozi mladi voznik, morate pri zavarovanju vsakega od njih doplačati 30-odstotni dodatek za mladega voznika. S sklenjenim zavarovanjem MladiVoznik pa dodatek avtomatsko odpade, vi pa tako prihranite lep kupček denarja.

Ker ni dobrega nikoli preveč, je zavarovanju MladiVoznik za vozila, zavarovana pri Zavarovalnici Tilia, možno dodati še tri razširitve:

1. Zavarovalnica lahko krije tudi škodo iz naslova avtomobilske odgovornosti, če avtomobil, ki ga je vozil mladi voznik in je bil udeležen v prometni nesreči, ni zavarovan pri Zavarovalnici Tilia.

2. Zavarovalnica v primeru, da je bilo v nesreči poškodovano vozilo s sklenjenim kasko zavarovanjem pri Zavarovalnici Tilia, upošteva tudi kritja s kasko police.

3. Zavarovalnica v primeru, da je bilo v prometni nesreči, ki jo je povzročil mladi voznik, poškodovano vozilo s kasko zavarovanjem druge zavarovalnice in brez doplačila za mladega voznika, nudi kritje za tisti del škode na vozilu, ki jih druga zavarovalnica sicer ne bi krila.

Zavarovalnica Tilia