Slovenija

VIDEO: Ruševine Alenke Bratušek

S.R.
9. 9. 2014, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Vse bolj jasno postaja dejstvo, da Alenka Bratušek odhaja v Bruselj, kjer bo zasedla prestižno mesto ob boku predsednika Evropske komisije. A v Sloveniji bo za sabo pustila ruševine, iz katerih bodo nove gradove v oblakih gradili drugi. Kdo bodo tisti, ki bodo zasedli stolčke, ki jih je v Sloveniji ogrela Alenka Bratušek?

Mediaspeed
Odgovornost do volivcev. To je tisto, kar našim politikom največkrat manjka oziroma se premalo zavedajo pomembne naloge, ki jim jo na volitvah zaupajo ljudje, ki so jih volili. Dokaz slednjega je premierka v odhajanju Alenka Bratušek, ki je prevarala vse tiste ljudi, ki so ji na volitvah zaupali svoj glas.

Vse nakazuje na to, da je bilo vodilo predsednice ZaAB en in edini cilj, ki bo lepo kronanje njene kariere – ustoličenje na stolčku evropske komisarke. Še preden ji je ta veliki met uspel, pa ji je s svojo ambicioznostjo uspelo skoraj povsem uničiti in potopiti svojo stranko. In to je samo še en dokaz več, koliko ji je mar za njene tako imenovane zaveznike. Ravno ti pa bodo morali za Bratuškovo sanirati pogorišče njene stranke, kar bo dokaj zahtevna naloga. 

Kaj vse je zakuhala in kaj čaka njene naslednike pa si preberite v današnji številki časopisa Svet24!