Mobilna verzija
14:34 22. avgust 2017

Ozko grlo še ožje: med Uncem in Postojno le po polovici avtoceste

T.L., J.P./STA Ljubljana
4 Posodobljeno: 10:33 / 10.8.2017

Na primorski avtocesti na odseku med Uncem in Postojno bo promet od danes potekal le po polovici avtoceste, saj bo smerno vozišče proti Ljubljani na razdalji približno štirih kilometrov zaradi obnove zaprto. Še vedno bo sicer promet urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje, so sporočili z Darsa.

unec, primorska avtocesta, zastoj

Promet bo od danes potekal le po polovici avtoceste, saj bo smerno vozišče proti Ljubljani na razdalji približno štirih kilometrov zaradi obnove zaprto. Foto: Promet.si

Na primorski avtocesti med Logatcem in Uncem proti Kopru promet poteka upočasnjeno z občasnimi zastoji. Pot se voznikom podaljša za približno 30 minut, daljši zastoj pa je na regionalni cesti Planina - Postojna, poroča Prometno-informacijski center.

Zaradi obnove je bil doslej promet urejen po dveh zoženih pasovih po obeh polovicah avtoceste, z izjemo Ravbarkomande. Promet je bil tam že sredi julija preusmerjen na sosednjo polovico viadukta in urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje. Prometna ureditev na območju Ravbarkomande se ne bo spreminjala.

Dvosmerni prometni tok na odseku med Uncem in Postojno, urejen na smernem vozišču avtoceste proti Kopru, bo sicer na razdalji približno štirih kilometrov medsebojno razmejen z začasnimi betonskimi varnostnimi ograjami. Te so začeli postavljati v sredo zvečer, zaključili pa bodo predvidoma danes do sedme ure.

Vaš prispevek