Top flop

Ko se za ukraden avto izkaže, da ni ukraden

S.S./Novice Svet24
22. 1. 2018, 21.30
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Profimedia
Med prijaviteljico in uporabnico prišlo do komunikacijskega šuma.

10. V Postojni je nekdo vlomil v trgovino. Pogrešajo 350 evrov gotovine in nekaj kosov spodnjega perila.

9. Na Društveni ulici v Ljubljani je nekdo na parkiranem avtomobilu znamke BMW prerezal vse štiri pnevmatike in lastniku povzročil za nekaj sto evrov škode.

8. Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7. V Kopru sta neznana storilca ukradla dva avtobusa. Policisti so ju na podlagi satelitov izslediti v Italiji, kjer ju je lastnik, po zaključenem postopku, tudi prevzel, storilca pa še iščejo.

6. Novogoriški policisti so iz igralnice pospremili ter oglobili 53-letnega moškega, ki je pobesnel nad varnostnikom.

5. Iz trgovine v Piranu je nekdo ukradel za 250 evrov hrane in pijače.

4. V okolici Škofje Loke je neznanec iz počitniške hišice ukradel televizor.

3. Mariborski policisti so do streznitve pridržali 56-letnega domačina, ki je za volanom avtomobila zaspal v križišču Ptujske in hitre ceste. Na pijančka so policiste opozorili občani. Zober njega sledi obdolžilni predlog.

2. Kamniški policisti so obravnavali moškega, ki je po Šutni uničeval tujo lastnino. Možakar je s kladivom v eni in solzivcem v drugi roki povzročil za več tisoč evrov škode, zdravniško pomoč pa sta zaradi solzivca iskala tudi dva oškodovanca. Do zdaj zbrana obvestila sicer kažejo na to, da je ravnanje možakarja posledica njegovega zdravstvenega stanja.

1. Domačinka iz Lucije je policistom prijavila, da so ji iz garaže stanovanjskega bloka ukradli avto znamke Volkswagen Passat. Policisti so vozilo kmalu po prijavi našli v jarku ob cesti v smeri Sečovelj, a se je s preiskavo izkazalo, da avto ni bil ukraden. Prijava tatvine je bila le posledica komunikacijskega šuma med lastnico in uporabnico ...