Preiskava

Srhljivo: v škatli prve pomoči ob Ljubljanici človeška dlan

T.L.
21. 12. 2017, 11.09
Posodobljeno: 21. 12. 2017, 11.36
Deli članek:

Policija naj bi preiskovala sum uboja.

Ljubljanski policisti preiskujejo okoliščine najdbe človeške dlani, najdene v Ljubljani ob Ljubljanici. Dežurna preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo, ki bo uradno potrdila, ali gre res za človeško roko. Policija bo danes opravila širši ogled kraja najdbe, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana. Policija je bila o najdbi človeške dlani v škatli prve pomoči na Kašeljski cesti v Ljubljani, ob reki Ljubljanici, po poročanju spletnega Večera obveščena v sredo malo pred poldnevom.

Policisti so pregledali okolico kraja najdbe, tam sta bila tudi dva policista vodnika službenega psa ter gasilci. Policisti sicer nadaljujejo preiskavo suma uboja.

O dogodku pa je policija sporočila, da so policisti PU Ljubljana včeraj okrog 11.30 sprejeli obvestilo, da naj bi občan ob Ljubljanici na območju Policijske postaje Ljubljana Moste našel del človeškega telesa. Po doslej zbranih obvestilih in ugotovitvah bi lahko šlo za del človeškega telesa, vendar bo z gotovostjo to potrjeno šele z obdukcijo, sporočajo iz policije.