Na sprehodu

22-letnico naj bi pokončali njeni psi

R.T.
18. 12. 2017, 07.35
Posodobljeno: 18. 12. 2017, 08.44
Deli članek:

Njeno truplo je počivalo v gozdu, odkril ga je njen oče.

Facebook
Bethany Lynn Stephens

22-letna Bethany Lynn Stephens iz kraja Glen Allen v ameriški zvezni državi Virginija je bila najdena v četrtek – njeno truplo so v gozdu »stražili« njeni psi.

Da so obkrožili truplo, je šerifu v četrtek javil njen oče, potem ko ga je njena odsotnost prisilila, da se odpravi po njenih korakih. Bethany je namreč svoje pse pogosto sprehajala na isti lokaciji.

Zaposleni v šerifovi pisarni so pse lovili kar debelo uro, obdukcija pa je pokazala, da naj bi jo napadli med sprehodom. Rane, ki jih je imela na dlaneh in rokah, kažejo, da se je skušala ubraniti. Ko je končala na tleh, je izgubila zavest, nato pa naj bi jo psi pokončali.

Preiskava njene smrti sicer še poteka, psi, ki po videzu spominjajo na pitbule, pa bodo najverjetneje evtanizirani.

Pa so jo res?

Nekateri njeni prijatelji pa so izrazili dvom, da so Bethany res pokončali njeni psi. Trdijo namreč, da je bila, preden je bila najdena, dva dni pogrešana in da so psi iz svojih ograjenih domovanj pobegnili na silo – kot da bi ji hoteli priskočiti na pomoč. Na gozdnatem območju, kjer je bila najdena, namreč živi več večjih plenilcev, med drugim medvedi, pume in kojoti.