Top flop tedna

Ostal brez pridelka zelja, cvetače in brokolija

S.S.
6. 11. 2017, 21.30
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Dreamstime
Kmetu ukradli za približno 200 evrov različne zelenjave.

10 Gorenjski policisti iščejo neznanca, ki je v Kranju ukradel avto, v Tržiču pa z njim povzročil prometno nesrečo, nato pa poniknil v neznano.

9 Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

8 Iz brunarice na Vinkovem Vrhu so tatovi ukradli električni agregat.

7 Ljubljanski policisti so na Tržaški cesti obravnavali vlom v skladišče podjetja. Pogrešajo dve okni in šest toaletnih kotličkov. Škode je za 3000 evrov.

6 Na Podbevškovi ulici v Novem mestu so neznanci vlomili v dva avtomata za prodajo pijače in prigrizkov. Lopovi so nakradli za 100 evrov artiklov, z rovarjenjem po avtomatih pa povzročili za približno tisočaka gmotne škode.

5 V Gmajni pri Šentjerneju so policisti obravnavali drzno tatvino: trije neznani storilci so na silo vstopili v hišo 84-letnice, se vpričo nje sprehodili po hiši in ji odnesli denarnico in telefon, da reva ni mogla poklicati na pomoč. Gospa je sicer ostala nepoškodovana, a do smrti prestrašena; policijo je poklicala šele naslednji dan, ko je pred hišo našla odvrženi telefon.

4 Ljubljanski policisti so na Trgu OF mladoletniku zasegli 100 gramov marihuane, pozneje med hišno preiskave pa še pripomočke za preprodajo te izjemno priljubljene, a prepovedane opojne zeli. Zoper mulca sledi kazenska ovadba.

3 V okolici Trebnjega je nekdo vlomil v počitniško hišo. Lastnik pogreša harmoniko. Škode je za 3000 evrov.

2 Na Mariborski cesti v Celju je neznanec poškodoval večja steklena vrata podjetja v stečaju ter povzročil za približno 500 evrov škode.

1 V Gumberku so policisti opravili ogled tatvine poljščin. Kmet pogreša za približno 200 evrov različne zelenjave, natančneje zelja, cvetače in brokolija.