Top flop tedna

Vlomil v barko in si postregel z belim vinom

ss
25. 9. 2017, 21.15
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

arhiv Svet24
Ukradel je tudi nekaj hrane in nož (fotografija je simbolična).

10. Na Svetini pogrešajo oranžen traktor znamke Tomo Vinković, letnik 1981. Parkiran je bil ob vikendu v Kanjucah.

9. Primorski policisti so s hitre ceste pred predorom Škofije odstranili 39-letnega pešca in ga oglobili.

8. Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7. Ljubljanski policisti so na območju Most obravnavali drzno tatvino. Storilec je prišel do stanovanjske hiše in izkoristil nepozornost oškodovanke, ki je bila takrat pri 20 metrov oddaljenem gospodarskem poslopju. Skozi odklenjena vhodna vrata je vstopil v hišo in iz torbice vzel denarnico. Oškodovanka ga je opazila šele, ko je zbežal iz hiše. Stekla je za njim in opozorila še druge domače, in tem je osumljenca uspelo zadržati do prihoda policistov. Nepridiprava bodo kazensko ovadili.

6. Iz kleti na Cesti revolucije v Kranju je neznanec ukradel dva zvočnika.

5. V Dobravi pri Izoli je nekdo iz odklenjene garaže ob hiši odnesel pet steklenic žganja in vrtalnik znamke Makita. Škode je za približno 300 evrov.

4. Na Ravnah na Koroškem so policisti obravnavali vlom v trgovino z oblačili. Pogrešajo več bund, športnih jopic in vetrovk.

3. V okolici Grosupljega so policisti obravnavali drzno tatvino. Ugotovili so, da je storilec pripeljal k hiši oškodovanke in jo zamotil, češ da si mora ogledati parcelo, kjer bo stal drog za mobilnega operaterja. Trenutek so izkoristili pomagači in in hiše ukradli gotovino. Lastnico so oškodovali za nekaj tisoč evrov.

2. Na območju Gornjega Gradu je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Lastnik pogreša zlate manšetne gumbe.

1. V Seči je nekdo vlomil v barko in odnesel nekaj steklenic belega vina, nekaj hrane ter manjši nož.