Mobilna verzija
08:02 17. oktober 2017

FOTO: Učitelj ugrabil 15-letno učenko

R.T.
0 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Policija v zvezni državi Tennesee je na lovu za učiteljem Tadom Cumminsom, ki ga sumijo ugrabitve 15-letne učenke Elizabeth Thomas.

Elizabeth Thomas

Elizabeth Thomas. Foto: Tennessee Bureau of Investigation

Tad Cummins je skupaj s 15-letno Elizabeth Thomas izginil prejšnji ponedeljek. Policija ga sumi, da je učenko ugrabil. Nadzorne kamere so ga nazadnje ujele na bencinski postaji v mestu Decatur v zvezni državi Alabama. Od takrat se je za njim izgubila vsaka sled.

Tad cummins

Tad Cummins Foto: Tennessee Bureau of Investigation

Organi pregona domnevajo, da je Cummins deklico, ki je bila njegova učenka na šoli Culleoka Unit School, zavedel, z njo manipuliral in jo prepričal, da se je z njim zapletla v spolno razmerje. Cumminsa so prejšnji torek iz šole tudi uradno odpustili, pri čemer so v izjavi dejali, da je kot kaže kot učitelj svoj položaj dlje časa zlorabljal za vzpostavitev bližnjega odnosa s to ranljivo deklico, pri čemer je bila njegova edina namera spolna zloraba.

Cumminsa so zdaj dodali na seznam desetih najbolj iskanih oseb v zvezni državi Tennessee, za kakršne koli informacije, ki bi vodile v njegovo prijetje, pa so razpisali nagrado v višini 1.000 ameriških dolarjev.

Za ABC News se je oglasila tudi njegova žena Jill, ki mu sporoča: »Tad, to nisi ti. Nisi takšen. Pomagali ti bomo prebroditi te težave.« Grozita mu obtožbi ugrabitve in spolnega stika z mladoletnikom.

Vaš prispevek