Brezčutno

Posvojenko sta posilila, razkosala in odvrgla ob cesti

M.K.
11. 1. 2017, 09.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Par iz Pennsylvanije je več kot leto pripravljal pošasten načrt posilstva in umora njune 14-letne posvojenke. Krivdo za zločin sta priznala.

Profimedia
Slika je simbolična.

Julija 2016 sta 41-letna Sara Packer in njen partner 44-letni Jacob Sullivan odpeljala še napol spečo in v pižamo oblečeno Grace Packer iz hiše v mestu Abington v novi dom v Quakertown v zveni državi Pennsylvania. Takoj ko so prestopili prag novega doma, je Sara večkrat udarila Grace v obraz in ji prebila ustnico. Deklico sta potem na silo odvlekla v tretje nadstropje hiše, kjer jo je Sullivan posilil, njena mačeha pa je vse to opazovala in tako zadovoljila svojo bolno spolno fantazijo, pišejo 

Deklico sta uspavala v veliko količino tablet, jo zvezala in pustila, da se je dušila na podstrešju hiše. Ko se je Sullivan naslednjega dne vrnil, je Grace še dihala. Davil jo je, dokler ni umrla. Potem sta na njo nasula posip za mačke, da bi preprečila širitev vonja razkrajajočega trupla.

Tri dni po umoru je Sara policiji prijavila, da je njena posvojena hči izginila, kar je pojasnila s tem, da je verjetno pobegnila od doma, ker sta se sprli. Policijo je tako namerno zavedla z informacijami, ki bi usmerile preiskavo v napačno smer.

Truplo nesrečne deklice sta po skoraj štirih mesecih razkosala in odvrgla ob cesti v okraju Luzerne, ki je približno dve uri vožnje oddaljen od Philadelphije. Na noč čarovnic sta več kosov trupla našla dva lovca. Deklico so lahko identificirali šele na podlagi zobozdravstvene dokumentacije.

Brezčutna mačeha se je medtem pretvarjala, da je deklica živa in je še naprej sprejemala denarna nakazila socialne službe za njeno preživnino.

Jacob Sullivan je obtožen za posilstvo, umor in ugrabitev. Sara Packer je obtožena za oviranje preiskave in sodelovanje pri umoru. Sullivan, ki se zdravi v bolnišnici po neuspelem poskusu samomora, je med zaslišanjem priznal, da sta oba kriva za smrt deklice. Povedal je še. da se je na posilstvo se je pripravil tudi s tem, da je prej vzel viagro, pišejo lokalni mediji.