Družinska tragedija

Oče sina pokončal z berglami

J.P.
11. 1. 2017, 07.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Družinska nestrinjanja so dosegla vrhunec – oče je pokončal sina, v hiši je bila tudi njegova mati.

Profimedia
Po neuradnih podatkih naj bi Stevan sina pokončal z berglami, noč pa je zaradi zdravstvenih težav preživel v somborski bolnišnici.

V vasici Kljajićevo v Srbiji, dvajset kilometrov oddaljene od mesta Sombor, je Stevan Pavlović (88) v ponedeljek zvečer pokončal sina Svetozara Pavlovića (66). V času umora je bila doma tudi nepokretna mama Maca (86), poroča Blic.

Kako je moški visoke starosti in krhkega zdravja, ki se je le stežka premikal in bil še dodatno omejen s katetrom, pokončal dvajset let mlajšega moškega, bo znano, ko bo dal izjavo.

Bil je dober sin, pravi mati

Vaščani vedo povedati, da odnosi v družini niso bili najboljši. Vseeno niso pričakovali, da bi se lahko zgodilo kaj takega. Zdaj se na vse pretege trudijo, da bi potolažili mater. Vsem nesporazumom in težavam s pijačo navkljub vztraja, da je Svetozar bil dober sin, ki je skrbel za bolna starša.

Prijavil se je sam

Po neuradnih podatkih naj bi Stevan sina pokončal z berglami, noč pa je zaradi zdravstvenih težav preživel v somborski bolnišnici. V torek je romal v policijski pripor, najverjetneje pa bo zaslišan danes. Kako je moški visoke starosti in krhkega zdravja, ki se je le stežka premikal in bil še dodatno omejen s katetrom, pokončal dvajset let mlajšega moškega, bo znano, ko bo dal izjavo.

Dejanje je policistom prijavil sam.