franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
6 09.08.2017 08:27:44

Po nigerijski finančni injekciji na Ptuj prihaja še nekdanji zvezdnik Arsenala?!

Drago Wernig - TAKA
Ptujčani so novo sezono na krilih nigerijske finančne injekcije začeli uspešno.

Nogometaši Drave so prvenstvo v 2. SNL začeli z zmago v gorenjski prestolnici, Zarico so premagali z 2:1, sicer pa je znano, da so Ptujčani v novo sezono krenili z nigerijsko finančno injekcijo, Nastja Čeh je sklenil dogovor z vlagateljem iz Nigerije. S podjetjem Dakinda, ki se med drugim ukvarja tudi z izdelavo športne opreme in ima v v domovini svoj klub, sodeluje pa z nekdanjim napadalcem Arsenala Nwakwojem Kanujem, ki naj bi že v bližnji prihodnosti obiskal najstarejše slovensko mesto in morda se obeta sodelovanje s kurenti.

drava
nk-drava.com

V preteklih dneh sta se lastnik podjetja Emmanuel Oloja Akpakwu in Innocent Oche Adah mudila na Ptuju, in sicer v družbi nekdanjega igralca Drave Odirija Jonathana Endouranceja, ki je bil posrednik pri sklenitvi posla, oziroma je prepričal investitorje za prihod, sam je prevzel naloge športnega direktorja.

"Podpisa pogodbe z Dakindo sem bil zelo vesel, ko pa sem naše nove investitorje tudi osebno spoznal, lahko iskreno povem, da sem s poslovnimi partnerji hkrati dobil tudi nove prijatelje. Fasciniran sem nad njihovimi poslovnimi sposobnostmi, predvsem pa nad njihovo humanostjo in preprostostjo. Verjamem, da bomo s skupnimi močmi odprli novo poglavje v ptujskem nogometu in da bomo sčasoma spisali prečudovito športno pravljico. Morda bomo v prihodnjih letih spisali tudi zgodovino, kdo ve," pravi predsednik in še vedno tudi igralec Nastja Čeh.

Članki iz rubrike