sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

jb
jb
1 17.10.2017 09:51:02

Trener Olimpije Igor Bišćan podprl SVOJEGA KANDIDATA za slovenskega selektorja: Celo žoge sem mu pobiral, zato bi bil ...

www.alesfevzer.com
Tudi Igor Biščan je spregovoril o novem selektorju slovenske reprezentance.

O iskanju strokovnjaka, ki bo po slovesu Srečka Katanca vodil slovensko nogometno reprezentanco, je spregovoril tudi Igor Bišćan. Sicer ne za to, da bi tudi sebe "prijavil" za bitko, ki se šele dobro začenja, ampak je odgovoril na novinarsko vprašanje, ali meni, da bi bil pravi človek za Slovenijo njegov rojak Robert Prosinečki.

Slednjega dobro pozna že iz časov, ko sta še oba brcala žogo, zato ne preseneča, da ima o Prosinečkem visoko mnenje. "Nekaj drži kot pribito: vsakič, ko govorim o Robiju, govorim o njem z izbranimi besedami. To se mi zdi povsem razumljivo, saj sem z njim preživel nemalo fenomenalnih igralskih dni, celo žoge sem mu pobiral. Dejansko mi je bil veliki vzor. Zdaj je strokovnjak in kot takšen premore največje možne kvalitete, prav tako vsi vemo, kaj njegovo ime pomeni v nogometnem prostoru. Res bi me veselilo, če bi novi slovenski selektor postal prav Prosinečki. Seveda pa nisem poklican za to, da bi dajal nasvete ljudem, ki so zadolženi za iskanje novega selektorja. Ti vedo najbolje. Lahko le ponovim, da mi bilo res pri srcu, če bi vajeti prevzel Prosinečki," je rojaka podprl trener ljubljanske Olimpije.

prosinecki sn

Članki iz rubrike