901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
7 17.04.2024 20:44:09

Človek za velike tekme! G. Derbi po zmagi nad Olimpijo z nasmeškom na ustih: Da, res je. Na Hrvaškem ...

Luka Vovk
Maribor je na zaostali tekmi 26. kroga Prve lige Telemach v gosteh premagal večnega tekmeca, eden od strelcev pa je bil tudi Hilal Soudani.

Maribor je na zaostali tekmi 26. kroga Prve lige Telemach slabo začel. Po hitrem zaostanku proti Olimpiji je v drugem polčasu zaigral precej bolje, pot do zmage pa je tlakoval Hilal Soudani, ki je v 65. minuti izenačil na 1:1. To je bil njegov drugi nastop na večnem derbiju, zadovoljstva po tekmi pa ni mogel skriti.


"Čestitke mojim soigralcem za današnjo tekmo. Zmaga je bila res zaslužena. Nismo dobro začeli, a smo se vrnili. Drugi polčas smo dobro odigrali, malo nam je pomagal tudi rdeči karton, ki ga je dobila Olimpija, ampak smo bili v vsakem primeru boljši. Bog nas je nagradil, na koncu pa smo dosegli pomembno zmago v boju za višje mesto na lestvici," je za Šport TV takoj po tekmi dejal Hilal Soudani.

Maribor zdaj na lestvici za drugouvršečno Olimpijo zaostaja samo še štiri točke, zasluge za to gredo kakopak tudi G. Derbiju, kot se ga je na Hrvaškem prijel vzdevek zaradi odličnih predstav na največjih obračunih. "Da, res je. Na Hrvaškem mi pravijo G. Derbi. To je bil moj drugi derbi v Sloveniji, zabil sem gol in zelo sem srečen. No, še bolj pomembno je, da je zmagala moja ekipa," je z nasmeškom na ustih razlagal napadalec Maribora.

Članki iz rubrike