Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
13 23.08.2017 18:33:52

Zlatko Zahović naravnost ŠOKIRAL s svojo izjavo: Povem vam, zakaj so USTRELILI Zdravka Mamića!

Grega Wernig
Športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović se je znašel v središču pozornosti!

Snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo se še vedno izjemno redko - praktično nikdar - pojavlja v slovenskih medijih, A Zlatko Zahović se je zmeraj rad pogovarjal z novinarji, nič drugače ni bilo niti po uvrstitvi Maribora v ligo prvakov. Namesto s slovenskimi se pogovarja s tujimi mediji, tokrat je dal nekaj izjemno zanimivih izjav za srbski Mozzartsport

"To, kar nam je uspelo, je spontana stvar. Za nas to ni bilo nikakršno presenečenje. Maribor ima vedno najvišje cilje. Vemo, kdo smo in kaj smo. Izraelcem enostavno nismo dovolili ničesar na igrišču. To je bil naš cilj, temu se reče načrtovanje tekme. Seveda pa se tu še ne mislimo ustaviti," je začel Zahović. 



"Težko je reči, kakšne so naše ambicije v ligi prvakov. Vsekakor pa je tam naše mesto. V Mariboru delajo izkušeni ljudje, mi smo že okusili igranje v ligi prvakov. Nismo bahavi, enostavno igramo nogomet," je v svojem slogu nadaljeval Zahović in se ozrl tudi na stanje klubov na Balkanu. "Na svetu ni boljših igralcev, kot so igralci z Balkana oziroma bivše Jugoslavije. Toda problem je, ker ni dovolj dobrih ljudi, da vodijo nogomet. Finančna disciplina mora biti prisotna. Plača igralcev ne rabi biti 100 tisoč evrov mesečno, bolj pomembno je, da je redna. Takrat tudi talent pride do izraza. Vsakdo, ki dela, mora biti plačan." 

Zahović pa je šel še korak dlje. "Maribor ne more izsiljevati države. Če se znajdemo v minusu, bomo propadli. Naš klub plača vse. Nimamo kreditov, nimamo dolgov, toda nismo bahavi!" je še dejal snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo, in z zaključkom šokiral: "Osnova je prodaja igralcev, od TV pravic nas vse samo boli glava, nikjer na področju bivše Jugoslavije pa od sponzorjev ni neke velike koristi. Edini, ki je to ugotovil, je Mamić, zato so ga tudi ustrelili!"

Članki iz rubrike