GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

gv
gv
17 20.03.2017 14:06:53

Čudovita gesta in opravičilo Olimpije, o incidentu z baklo spregovoril tudi Wobay (video)

Grega Wernig
V Stožicah je prišlo do incidenta, o katerem se bo govorilo še nekaj časa.

Olimpija tudi na četrti tekmi v spomladanskem delu slovenske lige ni uspela zabeležiti zmage, a za razliko od prejšnjih treh tekem prišla vsaj do točke.

Dvoboj s Koprom pa so zaznamovale tudi nekatere nemile scene, za katere so tokrat poskrbeli navijači z glavne tribune. Na zelenico sta prileteli dve bakli, eno od njiju pa je pograbil nogometaš Olimpije Julius Wobay in jo pomotoma zalučal nazaj med gledalce. Ko je videl, kaj je storil, se je hitel opravičevati, po tekmi pa je tudi bolj podrobno spregovoril o omenjenem incidentu.


"Mudilo se nam je, saj smo želeli doseči gol. V naglici in v strahu pred ognjem sem premočno zalučal baklo. Vsem, ki so sedeli na tribuni bi se rad še enkrat opravičil za mojo nerodnost. Kakor sem videl sicer ni nikogar zadela, slab priokus pa ostaja," je prek Olimpije sporočil Wobay.

Po navedbah nekaterih prič je Wobay z baklo zadel skupino navijačev, enemu od njih ožgal čevlje, najbolj pa jo je skupila predstavnica nežnejšega spola. Na srečo jo je odnesla brez opeklin, zato pa se ji je vnela bunda, ki jo je hitro odvrgla s sebe in tako preprečila najhujše ...

Neuradno smo izvedeli, da se je klub prizadetim za to nespretno potezo Wobayja že opravičil, poleg tega pa naj bi jim povrnil denar za nastalo škodo na oblačilih. To pa še ni vse, saj se omenja tudi, da naj bi brezplačno prejeli sezonske vstopnice ...

Značke: wobay, plts, olimpija, stožice

Članki iz rubrike