franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
4 15.12.2017 21:16:44

V Barcelonini slačilnici VRE! Igralci so se dvignili, tako NE GRE VEČ naprej!

Na Camp Nouu je spet zelo, zelo vroče.

Čeprav katalonski velikan v tej sezoni igra dobro in niza zmage, težavam kar ni videti konca. Je pa res, da so nekateri že prej napovedovali, da bi se znalo zgoditi nekaj takega.

Zdaj je spet počilo, nezadovoljni Gerard Pique pa je tisti, ki vodi skupino nezadovoljnih igralcev. Čeprav imajo vsi igralci dobre plače, pa je jabolko spora vseeno denar. Ne denar, ki ga je v bogati pogodbi dobil Lionel Messi, daleč od tega. Njemu soigralci privoščijo dobro plačo, od kluba so jo tudi zahtevali, saj si ne predstavljajo, kako bi bila Barca videti brez njega.

Težava je v dveh igralcih, ki bi kmalu morala pristati na stadionu Camp Nou. To sta Philippe Coutinho, ki ga tam pričakujejo že naslednji mesec, in Antoine Griezmann, ki bi utegnil priti po sezoni. Za Brazilca bi Katalonci odšteli okoli 145 milijonov evrov, njegova plača - ta je bojda že dogovorjena - pa bo znašala astronomskih 14 milijonov letno.



S tem bi bila bolje plačana samo Messi in Luis Suarez, kar pomeni, da bi se podrla plačna hierarhija v klubu. Vse skupaj pa je še huje, ker govorice pravijo, da bo francoski napadalec dobil enako plačo kot Suarez. In tu se stvar konča! Barcelonini staroselci tega preprosto nočejo dovoliti!

Gerard Pique je že zagnal vik in krik, slačilnica pa mu sledi. Pique je opozoril, da je to noro. Tudi trener Ernesto Valverde pravi, da Brazilca ne rabi takoj, on bi raje pripeljal branilca in to je edina stvar, ki jo trenutno zahteva.

Vas zanima, koliko zaslužijo nekateri drugi igralci Barcelone? Neuradne številke naj bi bile naslednje: Pique in Iniesta naj bi letno prejemala 9,5 milijona evrov, Busquets sedem, Alba pet, med člani udarne enajsterice naj bi najmanj zaslužil Umtiti, ki mu vsako leto na račun kapne 3,5 milijona evrov.

Članki iz rubrike