sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

nu
nu
1 11.08.2017 16:05:57

Mourinho PRIZNAL: Res je, pogovarjamo se in bi se lahko dogovorili!

Reuters
Pri Manchester Unitedu še niso končali z novačenjem igralcev. Klub se med drugim pogovarja tudi z zvezdnikom, ki bi predstavljal veliko okrepitev, njegovega prihoda pa bi se močno razveselili tudi navijači.

Toda do dogovora skoraj zagotovo še ne bo prišlo ta mesec, tudi trener Jose Mourinho je v povsem mirnem tonu dejal, da ni razloga za hitenje.

Jasno je, da gre za Zlatana Ibrahimovića, ki okreva po hudi poškodbi kolena, do katere je prišlo na aprislki tekmi lige Europa z Anderlechtom. Petintridesetletni Šved je v prejšnji sezoni s svojmi igrami in zadetki navdušil navijače rdečih vragov, ki bi ga zelo radi spet videli v njim ljubem dresu.

Od konca sezone, po kateri mu je potekla pogodba z Unitedom, je bilo veliko ugibanj o tem, kje bo Ibrahimović nadaljeval kariero. Vrata v Unitedu pa so mu vedno odprta, kar je poudaril tudi Mourinho: "Mislim, da je povsem jasno pokazal, da mu ni bilo dovolj to, kar je pokazal v pretekli sezoni. Prepričan je, da je lahko še boljši. Še vedno si želi igrati na najvišji ravni, zato se pogovarjamo o obnovitvi sodelovanja, da bi za nas igral v drugem delu sezone," je dva dneva pred prvo prvenstveno tekmo nove sezone povedal Mourinho.

ibrahimovic
Ibrahimović bo čez slaba dva meseca praznoval 36. rojstni dan, a še zdaleč ni rekel zadnje besede v profesionalnem nogometu. V minuli sezoni je do poškodbe za United nastopil na 46 tekmah, v katerih je zabil 28 golov in imel še deset podaj.

Članki iz rubrike